31. jūlijā «Very Cool People» uzstāsies restorānā «Sunny Melody»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

31. jūlijā notiks jazz-funk grupas «Very Cool People» koncerts klubā «Sunny Melody».

Puiši jūnija sākumā izdeva savu debijas albumu, pēc tam sekoja vairāki albuma atbalsta koncerti. Jūnijā grupa uzstājās vairākos festivālos Latvijā, kā arī devās prezentēt savu debijas plati uz Spāniju. Nu «Very Cool People» ir atgriezušies un gatavi ķerties klāt jauniem darbiem —koncertiem un jauniem ierakstiem.

«Very Cool People» un «Europa City Hotel» sestā stāva «dzīvās» mūzikas klubam ir īpašas attiecības, proti, šajā vietā 2007. un 2008. gadā jau notikuši vairāki lieliski jazz-funk grupas konceti, kuru fragmenti vērojami arī portālā «Youtube». Apvienība «Europa City Hotel» nav uzstājusies apmēram gadu, līdz ar to šis būs kā come-back koncerts puišu iecienītajā koncertu norises vietā. «Very Cool People» nav koncertējuši Rīgā jau veselu mēnesi, tā ka šī noteikti būs lieliska iespēja nobaudīt viņu jautro mūziku klātienē. Enerģijas lādiņu brīvdienām grupa garantē!

Jūs izklaidēs:Elvijs Grafcovs — guitarMāris Vitkus — keys & sinthToms Rudzinskis — saxToms Poišs — bassJānis Jaunalksnis — drums

www.draugiem.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu