Ella cīnīsies ar tumsu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Pēc debijas šā gada «Baltic Beach Party» Liepājā projekts «Ella vs. Discoteq» paziņo par savu nākamo pasākumu. Melnā cīņa ar balto, labā ar ļauno, gaisma ar tumsu… Otro reizi pasākumu vēsturē notiks Ellas cīņa pret «Discoteq» bandu, kuru šoreiz papildinājis melnādainais censonis Jnr J no Londonas. Gaismas šovi, melnās dejas, neatkārtojama house vokālu programma un gandrīz fantastika — enerģijas pilna DJ spēle… Tas viss šajā gaismas pilnajā melnajā piektdienā, 13. novembra naktī, klubā «Essential» «The Black & Light» pasākumā.

Ella: «Domāju, tas būs Latvijā vēl nebijis deju mūzikas pasākums, kas balstīts uz Rietumu klubu mūzikas labākajām tradīcijām. Mēs ļoti vēlamies, lai cilvēki mūsu pasākumā kvalitatīvi pavadītu laiku jeb, citiem vārdiem sakot, vienkārši labi atpūstos. Pašlaik daudz strādājam pie vizuālā noformējuma, stila un kopējās sajūtas, kura valdīs pasākumā. Man pašai šis būs ļoti nozīmīgs pasākums, jo beidzot daru to, kas man ir vistuvāk sirdij, līdz ar to arī jūtos atraisītāka, ko ķēdes reakcijā sajūt publika, un starp mums veidojas laba saskaņa.»

Jnr J: «Esmu ļoti iepriecināts par atgriešanos Latvijā. Un esmu saviļņots par šā jaunā pasākuma koncepciju. Es jūtos pagodināts, ka esmu uzlūgts pievienoties «Discoteq» melnajam team un apburošajai Ellai. Mēs izraisīsim viesuli uz deju grīdas, tas ir droši!»

Pasākumā piedalīsies:Ella (Latvija) un «Discoteq» banda: Ratz Lukas — «Discoteq»/Latvija; Hipp — «Discoteq»/Latvija; Johny Adroit — «Discoteq»/Latvija, Jnr J — «Jnr's Jam»/Apvienotā Karaliste.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu