«Nordea pensijas» sponsorē «Positivus» festivālu un dāvina biļetes

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Nordea pensijas» kļuvusi par «Positivus» festivāla sponsoru un festivāla apmeklētājiem piedāvās kino skatuves programmu un citas aktivitātes. Šim notikumam par godu no 14.aprīļa 500 veiksminiekiem būs iespēja tikt pie šī gada festivāla ieejas biļetēm par brīvu.

Katru dienu no 14. līdz 18. aprīlim pirmie 100 «Stockmann Trako Dienu» apmeklētāji, kas kļūs par «Nordea pensiju» klientiem, saņems divu dienu brīvbiļeti vienai personai uz «Positivus» festivālu 2010. Pieteikties pensijām varēs «Nordea» pārdošanas centrā «Stockmann» 4.stāvā, uzrādot pasi.

«Positivus» festivālu rīkotājs Ģirts Majors: » «Nordea Pensiju» pievienošanās festivālam dos vērā ņemamu pienesumu festivāla programmai, no kuras ieguvēji būs visi apmeklētāji.»

Iļja Arefjevs, «Nordea Pensions Latvia» valdes loceklis: «Mums ir grūti iedomāties vēl atbilstošāku pasākumu, kura laikā apmeklētājiem atgādināt – ja vēlaties arī pensijas gados izbaudīt tikpat pozitīvas emocijas kā festivāla laikā, tad par pensiju uzkrāšanu jārūpējas laikus.«

Noteikumi par pieteikšanos pensijām un «Positivus» festivāla biļešu saņemšanu pieejami: «nordea.lv/akcijas_noteikumi».

Biļetes uz «Positivus» festivālu nopērkamas par Ls 25 «Biļešu Serviss» kasēs. Pēc pirmo mākslinieku izziņošanas tās kļūs dārgākas.

«Positivus» festivālu 16. un 17 jūlijā jau ceturto reizi notiks Salacgrīvā un tas ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Iepriekšējos gadus festivālā ir uzstājušās tādas zvaigznes kā «Moby», «Prāta Vētra», «Travis», «Manis Ctreet Preachers», «Fatboy Slim», «James», «Stereophnics» un daudzas citas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu