Grupa «Jorspeis» koncertēs Liepājā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šo sestdien, 19. septembrī, plkst. 20.00 grupa «Jorspeis» koncertēs vēl nebijušā pasākumā Liepājā — «Zivju ielas svētki 2009».

Grupa «Jorspeis» aicina visus savas mūzikas cienītājus un Liepājas pilsētas viesus apmeklēt šo pasākumu, kuras ietvaros «Jorspeis» sniegs koncertu Romas dārzā.

Par muzikāli romantisku noskaņu Romas dārzā rūpēsies dažādi Latvijas mūziķi. Pasākumā uzstāsies arī dziedātājs Andis Grīva, kurš pazīstams ar klausītājiem tik ļoti lipīgo dziesmu «Vadiņi». Grupa «Habemus», dziedātāja Linda Zāģere, kas ir Liepājas jaunais talants un plašākai publikai kļuva pazīstama, piedaloties TV3 šovā «Koru kari».

Pasākumā piedalīsies arī jaunā Liepājas dziedātāja Ingrīda Krasovska un Aija Laugale, kurām pavadījumu spēlēs Jānis Strazds, Māris Kupčs un Uldis Veigurs. Uzstāsies arī Liepājas Universitātes muzikāli talantīgā apvienība «LiepU band» ar solisti Ilzi Bukāti. Grupa izveidota nesen, un kā paši saka: «Mums viss vēl priekšā.»

www.zivjuielassvetki.lv

Grupa «Jorspeis» pārstāv plašo poproka mūzikas žanru ar folk un indi stila iezīmēm. «Jorspeis» plašākai publikai kļuva zināma 2007. gada novembrī, kad debitēja ar singlu «Debesis ir tuvu klāt», kas «Radio SWH» TOP 20 ierindojās 2. vietā. Pēc veiksmīgas debijas 2007. gada beigās grupa nāca klajā ar jaunu singlu, nu jau otro pēc kārtas — «Beautiful», kas arīdzan bija dzirdams lielākajās Latvijas radiostacijās. Savukārt šā gada sākumā Latvijas klausītājiem tika nodots jaunākais singls — «Sākums».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu