Konkursam «Bliez Pa Pirmo» tapusi himna

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai vienotu jauno mūziķu konkursa «Bliez Pa Pirmo» dalībniekus un apmeklētājus kopīgā dziesmā, ir tapusi «Bliez Pa Pirmo» himna, kuras radīšanā kopā piedalījās 18 muzikāli cilvēki.

Papildus himnas ierakstam «Aktiv sound studio» tapusi arī himnas videoversija, kura sastāv no reāliem «Bliez Pa Pirmo» konkursa fragmentiem, tādējādi atšķiroties no ierastiem mūzikas video klipiem, kuros visas situācijas tiek radītas mākslīgi. Himnas tekstu ir radījis «Bliez Pa Pirmo» idejas autors, producentu grupas «Infostudio.lv» producents Edgars Skulte kopā ar radinieci šī gada Jāņu vakarā.

Tā kā latviešiem Jāņi ir dziesmu un deju svētki, tad arī mūzikas mūzai ir labpaticies apveltīt Edgaru ar jaunām idejām, radot «Bliez Pa Pirmo» himnas tekstu.Savukārt mūziku sarakstīja Mihails Litvinovs un Bliez Pa Pirmo dalībnieks Nauris Rolavs. Īpašs paldies Mihailam Litvinovam un skaņu režisoram Krišjānim Geidānam par pacietību.

Himnas pirmatskaņošanu dzīvajā varēs dzirdēt un redzēt «Bliez Pa Pirmo» fināla koncertā 15.augustā, «Fantasy Park» telpās, TC «Rīga Plaza».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu