Natālija Imbruglija atgriežas ar jaunu albumu «Come to Life»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Austrāliešu dziedātāja Natālija Imbruglija atgriezusies ar jaunu studijas albumu — «Come to Life», kas no šīs nedēļas pieejams arī Latvijā.

Albumu producējis Bens Hiliers, kurš strādājis ar tādām grupām kā «Blur», «Elbow» un «Depeche Mode». Trīs jaunā albuma dziesmu («Fun», «Lukas» un «Want») līdzautors ir Kriss Mārtins («Coldplay»), vienai — Braiens Īno. Natālija pazīst Mārtinu jau no «Coldplay» agrīnajiem gadiem, kad viņa mēdza apmeklēt visus viņu pirmos koncertus. Mārtins arī iepazīstinājis Natāliju ar Īno, kura studijā tika veikti viņas jauno dziesmu ieraksti.

«Es esmu «albumu cilvēks». Es nedomāju par singliem. Klausoties albumu, to uztveru kā vienu veselumu. Mans jaunais albums iznācis diezgan «šizofrēnisks», par pirmo singlu varētu būt jebkura dziesma. Šis albums parāda, ka esmu izvēlējusies nedzīvot tādu dzīvu, kādu no manis sagaida citi,» ar patiesu lepnumu stāsta dziedātāja.

«Come to Life» ir jaunākais Imbruglijas ieraksts kopš 2005. gada albuma «Counting Down the Days». Singls «Shiver» kļuva par 2005. gada visvairāk atskaņoto dziesmu Lielbritānijas radio stacijās.

Pirms diviem gadiem Natālija Imbruglija atzīmēja savas karjeras desmitgadi, izdodot savu labāko dziesmu izlasi, un izbeidza attiecības ar savu iepriekšējo ierakstu kompāniju «Sony Music». Tas, pēc dziedātājas vārdiem, ļāvis viņai jaunajā albumā iekļaut drosmīgākas, seksīgākas melodijas.

Pirms neilga laika dziedātāja gandrīz izveidoja savu neatkarīgo ierakstu kompāniju «Malabar Records», bet «Universal Music» Lielbritānijas biroja vadītājs Deivids Džozefs pārliecināja Imbrugliju noslēgt līgumu ar viņa vadīto kompāniju.

Dziedātāja joprojām filmējas arī dažādos kino projektos. Šogad Austrālijā uz ekrāniem nonāca filma «Closed for Winter» ar Natāliju Imbrugliju galvenajā lomā.

Natālija arī nopietni pievērsusies dažādām sociālajām kampaņām un īpašu uzmanību velta cīņai pret specifiskām sieviešu veselības problēmām Āfrikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu