Kriss Rī piedāvā labāko dziesmu izlasi

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Angļu mūziķis Kriss Rī (Chris Rea) izdevis savu labāko dziesmu izlasi «Still So Far To Go», kas klajā nākusi «Warner Music» apgādā un no šīs nedēļas pieejama arī Latvijā. Dubultalbumā iekļautas arī divas jaunas dziesmas.

Labāko dziesmu izlase iznākusi dubultdiska formātā un tajā iekļauti 32 Krisa Rī lielākie hiti, tostarp «On The Beach», «Road To Hell», «Looking For The Summer», «The Blue Cafe», «Julia», kā arī divas jaunas dziesmas – «Come So Far, Yet Still So Far To Go» un «Valentino».

Visas izlasē iekļautās dziesmas ir digitāli remāsterētas.

2010.gada janvārī Kriss Rī dodies koncertturnejā pa Eiropu.

Kriss Rī ir viens no pasaules izcilākajiem ģitāristiem. Dzimis 1951.gadā Midlsbro pilsētā Ziemeļjorkšīrā, Anglijā. Viņa tēvs – itāļu imigrants Kamillo Rī, māte – īriete Vinifreda. Kriss Rī pašlaik dzīvo Berkšīrā kopā ar sievu Džoannu un meitām Džozefīni un Džūliju. Otra Krisa Rī kaislība pēc mūzikas ir sacīkšu auto.

Albumā «Still So Far To Go» iekļautās dziesmas:

CD1: 1. Fool (If You Think It’s Over)2. On The Beach3. Let’s Dance4. Diamonds5. Loving You6. I Can Hear Your Heartbeat7. I Don’t Know What It Is But I Love It8. Stainsby Girls9. Josephine10. It’s All Gone11. Loving You Again12. Joys Of Christmas13. Driving Home For Christmas14. Working On It15. Tell Me There’s A Heaven16. Heaven17. Looking For The Summer18. Come So Far, Yet Still So Far To Go

CD2: 1. The Road To Hell2. Auberge3. Winter Song4. Nothing To Fear5. God’s Great Banana Skin6. Julia7. You Can Go Your Own Way8. When The Grey Skies Turn To Blue9. The Blue Café10. New Times Square11. Stony Road12. Easy Rider13. Blue Street14. Somewhere Between Highway 61 & 4915. The Shadow Of A Fool16. Valentino

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu