Grupas «Keksi» muzikālais skudrupūznis Liepājā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šī gada 23.aprīlī, plkst. 19.00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē būs iespēja baudīt grupas «Keksi» un Aļģirta Šuminska muzikālo skudrupūzni.

Pateicoties šai koncertprogrammai, grupa saņēmusi plašas publikas simpātijas un atzīta arī par vienu no labākajām «Rock & Roll» grupām Baltijā.

Koncertā skanēs tikai dzīvā mūzika un par izklaidēm dziesmu starplaikos būs atbildīgs Kaspars Upacieris (UFO), tātad visiem būs garantēti īsti muzikāli svētki.

Grupu «Keksi» vada leģendārais Latvijas mūziķis Aleksandrs Sircovs. Viņa segvārds ir Muravejs, ne jau tādēļ, ka viņu vizuāli varētu salīdzināt ar skudru, bet gan tādēļ, ka darbs Aleksandram nesagādā grūtības. Viņš, kā skudra, var naktīm negulēt, lai realizētu savas ieceres. Muravejs ir zināms katram Latvijas mūziķim, un katru gadu viņa veidotie skudrupūžņa saieti – festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā («bilesuparadize.lv»), kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā, Liepājas teātra kasēs un «Latvijas 1.rokkafejnīcā». Biļešu cenas sākot no Ls 3,-.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu