«Rammstein» koncertam iesildīsies jogas un salsas nodarbībās

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fbi.lv

Koncertaģentūra FBI informē, ka jau šo ceturtdien, 4. martā, «Arēnā Rīga» norisināsies tehniski sarežģītākais un vizuāli iespaidīgākais šovs tās vēsturē – grupas «Rammstein» koncerts.

Koncerta laikā uz skatuves šaujas ugunsmēles, sprāgst pirotehnika un grupas solists Tils Lindemans nereti pats uzņemas «dedzinātāja» lomu. Lai šovs noritētu nevainojami un droši, sagatavošanās koncertam no grupas prasa lielu koncentrēšanos.Organizatori ir saņēmuši prasību koncerta dienā grupai nodrošināt jogas un salsas privātnodarbības. «Rammstein» vēlas izmantot jogas un salsas privātskolotāju pakalpojumus pāris stundas pirms šova sākuma. Koncertaģentūras FBI direktore Inga Kadeka stāsta: «No kolēģiem jau iepriekš bijām saņēmuši informāciju, ka «Rammstein» savam priekšnesumam gatavojas ļoti rūpīgi, tostarp izmantojot arī jogas nodarbības. Tas palīdz grupai koncentrēties savam vakara uznācienam, kad vīri sevi vairs nežēlo – koncertā viņus burtiski ieskauj uguns liesmas, dažādi sprādzieni un citi specefekti.«Līdz Rīgas koncertam atlikušas vairs tikai četras dienas un jau drīz «Arēnā Rīga» sāksies apjomīgi sagatavošanās darbi, kuru laikā tiks uzstādīta smagākā skatuve arēnas vēsturē. Jau ziņots, ka nepieciešamā skaņas, gaismu un specefektu tehnika uz Latviju tiks transportēta 27 kravas automašīnās.Grupa pagājušonedēļ ar izpārdotu un izcilu koncertu uzstājās Igaunijā, bet šovakar noslēgs savu otro Maskavas šovu divās dienās.Biļetes uz «Rammstein» koncertu ir nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs un interneta lapā «ticketpro.lv». Pieejamas pēdējās stāvbiļetes par Ls 30. Sēdvieta maksā Ls 25, Ls 30 vai Ls 35. Par Ls 45 vēl nopērkamas biļetes fanu zonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu