Igo sniegs atkārtotu koncertu «Sunny Melody»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11. septembrī lielu atsaucību guva notikušais Igo koncerts «Sunny Melody». Pats mākslinieks atzina, ka uzstāties mūzikas bāra apmeklētājiem bija patiess prieks un atmosfēra, kas valdīja koncerta laikā bija nepārspējama.

Pasākums bija ļoti pieprasīts- biļetes tika izpārdotas jau četras dienas pirms tā norises. Tādēļ uz to nevarēja tikt visi, kuri vēlējās noskatīties Igo priekšnesumu. Taču pēc īpaša apmeklētāju pieprasījuma un «Sunny Melody» lūguma, mūziķis ir piekritis uzstāties vēlreiz. Igo šobrīd ir diezgan aizņemts, jo aktīvi strādā pie jaunā diska ieraksta, taču viņš ir izbrīvējis laiku, lai 2. oktobrī 21.00 kāptu vēlreiz uz mūzikas bāra «Sunny Melody» skatuves. Koncerts būs atšķirīgs no 11. septembra snieguma, ar jaunu programmu, taču neizpaliks arī dziesmas no «Corpuss», «Līvi», «Remix» un rokoperu repertuāra. Igo, jeb īstajā vārdā Rodrigo Fomins, par vienu no populārākajiem Latvijas dziedātājiem kļuva 1980. gados, kad dziedāja populārajās grupās «Līvi» un «Remix». 1990. gados viņš uzsāka solo karjeru. Igo ir sadarbojies ar 20. gadsimta otrās puses Latvijas pazīstamākajiem komponistiem Raimondu Paulu, Imantu Kalniņu un Zigmāru Liepiņu. 2008.gada rudenī pazīstamais latviešu mūziķis Igo svinēja vērā ņemamu jubileju – 30 gadi uz skatuves. Ieejas maksa – Ls 5, dāvanā degustācijai īpašais vakara kokteilis.Galdiņa rezervācija – Ls 7.Ieeja bārā no plkst. 20.00, koncerta sākums 21.00.Biļetes varat iegādāties «Biļešu Servisa» kasēs, restorānā «Sunny» vai mūzikas bārā pirms koncerta. Rezervācijām: 28651561, «www.sunny.lv».Brīvības gatve 199c (Viesnīcas «Europa City» 6.stāvs).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu