«BuGaGa Project» un Sandija Vīgante piedāvā otro singlu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

2009.gada nogalē kopīgi ar dziedātāju Sandiju Vīganti laida klajā savu pirmo singlu «Jaunais Gads».

Dziedātāja Sandija Vīgante ar mūziku nodarbojas jau kopš bērnības. Pirmie soļi mūzikā sākās ansamblī «Knīpas un Knauķi», un jau tad Sandija piedalījās populāros mūziklos Dailes teātrī. Savas vokālās prasmes Sandija pilnveidojusi arī pie Ineses Galantes un Ances Krauzes. Pēdējos 3 gadus Sandija pilnveidojas «Aprīļa pilienu studijā» vokālās pedagoģes Nijoles Berezinas pārraudzībā. Pa šo laiku Sandija ir ņēmusi dalību dažādos vokālistu konkursos, kuros iegūta gan atzinība, gan arī galvenās balvas.

Sandijas balss dzirdama arī citos projektos, kā, piemēram, sadarbībā ar producentu Dween tapušajā dziesmā «Baltas pārslas».

Dotajā brīdī Sandija turpina aktīvi strādāt un ierakstīt dziesmas. Sadarbībā ar pazīstamās grupas «PeR» dalībnieku Ralfu Eilandu, tiek gatavots nākamais singls.

Jau no nākamās nedēļas skaņdarbs «Laiks šķir no visa» nonāks Latvijas radiostacijās, kā arī būs pieejams lejupielādei Latvijas lielākajos interneta mūzikas veikalos «Platforma.lv» un «Doremi.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu