«Tā Tā Tā» gatavi pilnmetrāžas koncertam

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Egons Reiters

Ekstravagantais duets - «Radio SWH Rock» ētera personība, nu jau par vēsturi kļuvušās grupas «R.A.P.» līderis Artis Dvarionas un grupu «Mame», «Double Faced Eels» ex-ģitārists Reinis Briģis, abi kopā - projekts «Tā Tā Tā», nobrieduši savam pirmajam pilnmetrāžas koncertam piektdien, 16. oktobrī plkst. 23.30 Studentu klubā.

Tā kā grupai līdz šim bijušas tikai pāris, kaut svarīgas, tomēr nelielas uzstāšanās, lielākā daļa grupas radītā materiāla piedzīvos absolūtu publisku pirmatskaņojumu. Krāsainākam skanējumam koncertā grupai pievienosies arī taustiņinstrumentālists Rūdolfs Budze, basģitārists Eduards Zagainovs, plašāk pazīstams kā Čikijs, kā arī bundzinieks Mārtiņš Opmanis.

«Tā Tā Tā» atskaņos savus oriģinālsacerējumus, tai skaitā plašāk pazīstamos radiosinglus «Tu esi dinamīts» un «Ja nu tā esi tu». Īpaši šai koncertsērijai sagatavota 1985.gada Igo dziedātās «Puiku dziesmas» kaverversija. Kopskaitā grupa sola klausītājiem 11 svaigas kompozīcijas.

Koncerts vienlaikus atklās arī grupas debijas tūri – iznācienu uz 11 Latvijas koncertvietu skatuvēm.

www.bezrindas.lv

www.grupatatata.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu