«Tele2 Baltic Beach Party» iekļūst balsojuma par «UK Festival Awards» finālā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kļuvis zināms, ka festivāls «Tele2 Baltic Beach Party» iekļuvis «UK Festival Awards» nominācijas «Labākais ārvalstu festivāls» finālbalsojumā. Balsojuma noslēdzošā kārta turpināsies līdz 4.novembrim, bet labākie dažādās kategorijās tiks paziņoti īpašā «UK Festival Awards» ceremonijā, kas 19.novembrī norisināsies Londonā.

Sākotnēji šajā kategorijā tika nominēti gandrīz 400 dažādi festivāli visā pasaulē. Pateicoties festivāla «Tele2 Baltic Beach Party» uzticīgajiem apmeklētājiem, kuri cītīgi balsojuši, lai divu dienu un nakšu piedzīvojums Liepājas pludmalē kļūtu par labāko ārvalstu festivālu «UK Festival Awards» ietvaros, šobrīd «Tele2 Baltic Beach Party» iekļuvis krietni īsākā – 30 festivālu finālsarakstā.

«Esmu pilnīgi pārliecināts, ka būtībā šis stāsts ir par mūsu festivāla apmeklētājiem. Vispirms jau pats festivāls nekad nebūtu tāds kāds tas ir bez tiem tūkstošiem cilvēku, kas visus šos gadus jūlijā tiekas Liepājā, lai svinētu dzīvi. Arī fakts, ka «Tele2 Baltic Beach Party», startējot starp 400 dažādiem notikumiem visā pasaulē, ir nonācis 30 atzītāko festivālu sarakstā, ir iespējams tikai un vienīgi to cilvēku dēļ, kuri nu jau 9 gadu laikā vienu, divas vai deviņas reizes teikuši «nē» pelēcībai un garlaicībai. Kuri «UK Festival Awards» balsojumā teikuši «jā» pasaulei, kas nākamgad jau 10. reizi pēc kārtas tiks celta Liepājas pludmalē, lai divas dienas un naktis teiktu visskaļāko «jā» krāsām, sajūtām un tam, ko sauc par izdošanos,» uzsverot, kam pienākas vislielākie nopelni, komentē festivāla «Tele2 Baltic Beach Party» viens no rīkotājiem Raivo Mediņš.

«UK Festival Awards» tiek uzskatīta par Oskara ceremoniju festivālu pasaulē. Jau sesto gadu pēc kārtas festivālu apmeklētāji izvērtē neskaitāmus festivālus Lielbritānijā un citviet pasaulē, lai noteiktu labākos visdažādākajās kategorijās.

www.festivalawards.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu