Igo un citi oranžā kora lielkoncertā Ķīpsalā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Igo, Lauris Reiniks, Ieva Kerēvica un Madonas zaļais koris, kā arī Liene Šomase un viņas vadītais Valmieras dzeltenais koris būs viesmākslinieki pagājušā gada TV3 šova «Koru kari» laureāta — Ata Auzāna vadītā oranžā kora — lielkoncertā, kas 5. decembrī plkst. 19.00 notiks Rīgā, Ķīpsalas hallē.

Ata Auzāna oranžā kora draugi — dziedātājs Igo un Lauris Reiniks, Liene Šomase un viņas vadītais Valmieras dzeltenais koris, kā arī Ieva Kerēvica un viņas vadītais Madonas zaļais koris — piekrituši piedalīties lielkoncertā «Atver acis». Koncertā varēs novērtēt kora dalībnieku solopriekšnesumus un dažādu instrumentu spēlēšanas talantus, bet dziesmu pavadījumus spēlēs «dzīvā» grupa.

Oranžā kora jaunajā programmā iekļauti 14 skaņdarbi, tostarp Ata Auzāna un Ivetas Priedes dziesma «Atver acis», kas jau tagad dzirdama vairāku radiostaciju rotācijā, kā arī dažādu populāru izpildītāju dziesmas latviešu, krievu un angļu valodā: Raimonda Paula «Undīne», Imanta Kalniņa dziesma «Četri balti krekli» un «Dziesma par to gadījumu ar Džordano Bruno» no grupas «Menuets» repertuāra, Intara Busuļa dziedātā «Gonki», skaņdarbs «The Show Must go On» no grupas «Queen» repertuāra, grupas «Garbage» dziesma «The World is Not Enough» u. c. Koncertā skanēs arī dziesmas no «Koru karu» pirmās sezonas repertuāra.

Atis Auzāns un oranžais koris savas jaunās programmas «Atver acis» ietvaros jau sniedzis pirmos koncertus vairākās Latvijas pilsētās — Madonā, Cesvainē u. c. Līdz šim saņemtās skatītāju sirsnīgās ovācijas apliecina, ka skatītāji arvien novērtē patiesumu, vienkāršību un sirsnību, ko sniedz Atis Auzāns un viņa vadītais koris.

bilesuparadize.lv

soundsystems.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu