Vijolnieks Raimonds Ozols koncertēs Latvijas pilsētās

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pārsteidzoši bija Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra pirmās vijoles Raimonda Ozola solokoncerta panākumi Rīgā Lielajā Ģildē, Dzintaru koncertzāle atzina, ka šis bijis sezonas labākais koncerts, cilvēki zvanot uz Dzintaru koncertzāli vēl tagad un jautā, vai Ozolam vēl kāds koncerts šogad nav gaidāms.

Ir jau gan gaidāms jauns koncerts, kurā piedalīsies maestro Raimonds Pauls, Raimonds Ozols, Raimonds Macats, Raimonds Petrauskis, Raimonds Bartaševics un divas šarmantas viešņas. Tāds kā Raimondu salidojums sanāks 29.aprīlī Raimondu vārda dienā un vasarā Dzintaru koncertzālē. Par vietu un laiku Raimonds Ozols informēs savos solokoncertos «No klasikas līdz rokam», kuri martā un aprīlī notiks lielākajās Latvijas pilsētās.Cēsīs, CATA kultūras namā - Sestdien, 20.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā - Otrdien, 23.martā plkst.19.00 Ventspils Teātra namā «Jūras vārti» - Otrdien, 13.aprīlī plkst.19.00 Kuldīgas Kultūras centrā - Trešdien, 14.aprīlī plkst.19.00 Koncertā piedalās: Solists Raimonds Ozols (elektriskā un akustiskā vijole) Komponists, aranžētājs Raimonds Macats (taustiņinstrumenti, mutes harmonika) Aivars Gudrais (solo ģitāra)Madars Kalniņš (taustiņinstrumenti)Norberts Skraucis (bass)Kaspars Grigalis (sitamie instrumenti)No klasikas līdz rokam – tā varētu raksturot šī koncerta izpildīto skaņdarbu amplitūdu.Mūzikas kritiķi atzinuši, ka šis koncerts ir lieliska iespēja iepazīt klasisko mūziku 21.gadsimta interpretācijā, kad kopā harmoniski savijušies klasiskās un roka mūzikas elementi. Kā atzīst mūzikas profesionāļi, Latvijas pirmās vijoles Raimonda Ozola vijoles smalkais izpildījums atšķiras no pasaules labāko vijolnieku spēles ar savu vienreizējo, neparasto, īpašo vijoles toni, kas tik ļoti aizkustina ikvienu klausītāju, un to var izskaidrot tikai dvēseles valodā.Koncertā skanēs jaundarbi Raimonda Macata un Kārļa Lāča aranžējumā, Aivara Gudrā un Jāņa Lūsēna oriģināldarbi, kā arī tādi pasaulslaveni skaņdarbi kā ugunīgais Monti «Čardašs» un roka klasikas pērle B.May «Who want to live forever». Koncerta programma būs tikpat aizraujoša un daudzpusīga, kāda ir vijolnieka Raimonda Ozola mūzikas pasaule.Mūziķi aicina kaut uz mirkli aizmirst ikdienas rūpes un izbaudīt mūzikas pasaules burvību. biļetes «Biļešu serviss» kasēs visā Latvijā un koncerta norises vietās«raimondsozols.com».Koncertu organizē: SIA «Rabarber Studio»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu