«PeR» klubā «Kefīrs» prezentēs videoklipu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

16. septembrī plkst. 18.00 bārā klubā «Kefīrs» notiks grupas «PeR» koncerts, kura noslēgumā tiks oficiāli prezentēts dziesmas «Bums» videoklips.

Ar šo koncertu klubs «Kefīrs» ievieš jaunu tradīciju — ik pāris nedēļu uz «Kefīra» skatuves kāps Latvijas mūziķu apvienības, lai sniegtu koncertus dzīvajā izpildījumā. Vairāk info sekos.

Grupa «PeR» ir trīs puišu vokālā beatbox grupa, kura savu darbību aizsāka 2007. gadā ar piedalīšanos krietnās mūzikas festivālā «Dziesma manai paaudzei 2007» un mūzikas un mākslas festivālā «Bildes 2007». «PeR» puiši piedalījušies vairākos Latvijas konkursos un festivālos.

«PeR» aicina visus draugus uz savu «Spankalicious» iePēRienu, kurā piedalīsies arī Markus Riva, Sabīne Berezina un, protams, Mārtiņš Freimanis, kura dziesma «Bums» ir viens no pēdējo nedēļu lielākajiem radio hitiem Latvijā!

Bārs klubs «Kefīrs» darbojas otro mēnesi (tas atrodas A. Briāna ielā 9a). Bārā pieejams plašs dzērienu klāsts, īpašas gardēžu vēlmes apmierinās četri Rīgas labākie bārmeņi.

www.klubskefirs.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu