Grāvējam «Riga Nights» jauns video un trīs jauni remiksi

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2009.gada 5.augustā, ierakstu izdevējkompānijas «Midway Records» paspārnē Vācijā, klājā nākuši trīs jauni [Ex] da Bass un angļu dziedātāja Ian Brearley kopdarba «Riga Nights» remiksi.

Vienam no tiem – DJ Pervert «Clubdrive Remix», ir jauna video klipa versija, kuras demonstrēšanu ir apstiprinājuši dažādi Baltijas, Eiropas un pasaules mūzikas kanāli (1.Baltijas Mūzikas kanāls, Oetv, Musicforce Europe MTV Baltic, UK, Adria, Romania, Turkey, Viva Hungary, Bpm:tv u.c), kā arī populārais portāls «Youtube».

Visu trīs jauno remiksu veidotāji ir talantīgi elektroniskās deju mūzikas producenti no Latvijas.

Beatax un Edgy ir divi brāļi, kuri lai arī vairāk ir pazīstami kā dīdžeji un dzīvo šovu veidotāji, pēdējā laikā daudz strādā paši pie savas mūzikas.«

Pervert jeb Sergeja Prišvina vārds saistībā ar «Riga Nights» projektu jau ir dzirdēts vairākkārt. Viņš ir veidojis singla vizuālo dizainu, video klipu un nu piedāvā arī savu muzikālo redzējumu, radot DJ Pervert «Clubdrive Remix», to atspoguļojot arī video versijā.

Trešā remiksa autors ir trance dīdžejs un producents Lowe sadarbojoties ar producentu – Smoke Jaguar, kurš ir dzirdēts arī ar segvārdu Candava.

Atgādināsim, ka dziesmas oriģinālu kopā ar [Ex] da Bass ir veidojuši pazīstamie un veiksmīgie Latvijas producenti Lotars Lodziņš un Jānis Kalve.

Sekojot modernajām tendencēm, remiksi vispirms tika izdoti digitāli un ir nopērkami lielākajos un populārākajos pasaules online mūzikas veikalos, tādos kā «Beatport», «Juno», «Trackitdown», «DJShop», «Musicload» un citos. Pašlaik notiek sarunas ar vairākām ierakstu kompānijām, kas tos labprāt izdotu Cd un Vinyl formātos. Elektroniskās deju mūzikas cienītāji Baltijā visus trīs jaunos remiksus, jau no 5.augusta, var iegādāties portālos «Beatnet.eu», «Doremi.lv» un «Platformamusic.lv».

Vēl arvien «Riga Nights» turpina skanēt visā pasaulē. Singla materiālu aktīvi un ar labiem panākumiem atskaņo Baltijas, Eiropas un pasaules radio stacijas. Tāpat «Riga Nights» savos dīdžejsetos turpina spēlēt vairākas augstākā līmeņa zvaigznes visa pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu