«Prāta vētra» Igaunijā prezentē jauno albumu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

26.martā Latvijas vēstniecībā Igaunijā viesosies grupa «Prāta vētra». Grupas dalībnieki tiksies ar Latvijas vēstnieku Igaunijā Kārli Eihenbaumu, Latvijas vēstniecības darbiniekiem un ģimenes locekļiem, kā arī ar uzaicinātiem latviešu kopienas Igaunijā aktīvākajiem pārstāvjiem.

«Prāta vētra» Igaunijā prezentēs sava jaunākā albuma «Tur kaut kam ir jābūt» anglisko versiju «Years and Seconds», kas 15.martā tika laists klajā Baltijas valstīs. Šī diska signāleksemplāru jau 10.martā ar grupas dalībnieku autogrāfiem no Latvijas ārlietu ministra Māra Riekstiņa saņēma viņa Igaunijas kolēģis Urmass Paets (Urmas Paet). Ar Latvijas vēstniecības Igaunijā starpniecību jaunā diska eksemplārs ar «Prāta vētras» dalībnieku īpašu ierakstu un autogrāfiem tika nodots arī Igaunijas prezidentam Tomasam Hendrikam Ilvesam (Toomas Hendrik Ilves), kurš izteica personīgu vēlēšanos iepazīties ar jaunajām «Prāta vētras» kompozīcijām.

Grupa, ierodoties Igaunijā, piedalīsies mūzikas industrijas konferencē-festivālā «Tallinn Music Week», kas norisināsies Tallinā no 25. līdz 27. martam. Kopā ar «Prāta vētru» Latviju šajā pasākumā pārstāvēs arī grupa «Instrumenti».

Igaunijas brauciena ietvaros «Prāta vētra» uzstāsies ar diviem koncertiem – 26.martā Tallinā klubā «Rock Café» un 27.martā Tartu klubā «Illusion». Tallinas koncerta īpašie viesi būs grupa «Instrumenti» un igauņu rokgrupa «Groundhog Day».

Koncertus atbalsta arī Latvijas vēstniecība Igaunijā, uzņēmumi «Latvijas Balzams» un «Pure Food».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu