Pasākumā «Ritma institūta Jam» tiksies dīdžeji un instrumenti

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo piektdien klubā «Pulkvedim neviens neraksta…» atsāksies muzikāli kreatīvo pasākumu sērija «Ritma institūta Jam».

Pasākuma galvenā ideja ir improvizācija, kas apvieno moderno tehnoloģiju un dīdžeju aparatūras atskaņoto mūziku ar klasiskiem mūzikas instrumentiem un dzīvo vokālu, veidojot daudzveidīgu, piesātinātu un harmonisku skaņu virpuli, kas aizved jebkuru apmeklētāju neaizmirstamā ceļojumā.

23. janvārī plkst. 22.00 klubā «Pulkvedim neviens neraksta…» uzstāsies «Ritma institūta» profesionālie dīdžeji (DJ Ai-VA, DJ Green, DJ Rudd), talantīgā dziedātāja Maija Vidovska, grupas «Very Cool People» līderis Elvijs, kā arī «Ritma institūta» labākie studenti.

«Ritma institūta Jam» pasākumi ir unikāla laika pavadīšanas iespēja progresīviem, moderniem un mūziku mīlošiem jauniešiem. Šī ir izcila izpausmes vieta talantīgiem mūziķiem un dīdžejiem. «Ritma institūta Jam» atšķiras no ierastām klubu naktīm, kas parasti nepārsteidz publiku ar kaut ko interesantu un neierastu. Viena no neparastām īpatnībām ir tāda, ka pasākumi katru reizi notiek citā klubā, kas piesaista cilvēkus ar vēlmi mainīt atpūtas vietu. Tas ļauj arī apskatīt un izbaudīt lielu daļu klubu Rīgā, kā arī ārpus tās, ļaujot daudzveidot savus nedēļas nogales pavadīšanas ieradumus.

Vēl viena atšķirība ir tā, ka ikvienā «Jam» pasākumā katru reizi piedalās dažādi mākslinieki. Šī īpatnība neļaus nevienam palikt vienaldzīgam, jo katra mūzikas stila piekritējam tiek dota iespēja izbaudīt iecienītākās dziesmas un žanrus vēl nedzirdētā skanējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu