Robijs Viljamss tomēr neatgriezīsies «Take That»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Britu dziedātājs Robijs Viljamss negrasās atgriezties grupā «Take That», britu tabloīdam «The Sun» intervijā pavēstījis mūziķa menedžeris Tims Klārks.

Klārks apgalvo, ka neatkarīgi no tā, vai Viljamss piedalīsies vai nepiedalīsies grupas «Take That» atkalapvienošanās koncertā, viņš negrasās atkal kļūt par apvienības dalībnieku. Atgādināsim, ka pirms kāda laika Viljamss paziņoja, ka ļoti priecātos atgriezties «Take That» pamatsastāvā, bet vēlāk parādījās informācija, ka grupa oriģinālajā pamatsastāvā uzstāsies Glāstonberijas festivālā 2010. gadā.

Puišu grupa «Take That» tika izveidota Mančesterā 1990. gadā. Grupas slavas stunda ilga līdz deviņdesmito gadu vidum, kad tika pārdoti aptuveni 30 miljoni «Take That» albumu. Pēc grupas izjukšanas tās dalībnieki izmēģināja dažādus soloprojektus, tomēr veiksmīgs izrādījās tikai Robijs Viljamss.

Patlaban Robijs strādā pie jauna albuma izdošanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu