Sākas biļešu tirdzniecība uz «Eirovīzijas» nacionālo atlasi

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

No otrdienas, 2. februāra, Latvijas mūzikas un televīzijas šovu mīļotājiem būs pieejamas biļetes uz «Eirovīzijas» nacionālās atlases posma «Eirodziesma 2010» fināla koncertu un ģenerālmēģinājumu, kas 27. februārī notiks jaunatklātajā Ventspils teātra namā «Jūras vārti». Ģenerālmēģinājums sāksies plkst. 14.00, bet «Eirodziesma 2010» fināla koncerts plkst. 21.00. Biļetes būs nopērkamas Biļešu servisa kasēs visā Latvijā un internetā.

Savukārt trešdien, 3. februārī, plkst. 15.30 Latvijas Televīzijā (Zaķusalas krastmalā 3) notiks preses konference, kuras laikā Latvijas Televīzijas ģenerāldirektors Edgars KOTS un Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs parakstīs vienošanos par sadarbības turpināšanu «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālās atlases organizēšanā turpmākajiem 5 gadiem. 2010. gadā aprit 10 gadi, kopš Latvijas Televīzija un Ventspils pilsēta sadarbojas «Eirovīzijas» dziesmu konkursa rīkošanā. Preses konferencē klātesošie tiks arī informēti par citām ar «Eirovīzijas» dziesmu konkursu saistītajām aktualitātēm.

Pēc preses konferences raidījuma «SeMS» tiešraidē, plkst. 16.50, notiks visu 2010. gada «Eirovīzijas» nacionālās atlases (Eirodziesmas-2010) finālistu uzstāšanās kārtas izloze. Tajā tiks noskaidrota kārtība, kādā finālam izvirzītās dziesmas skanēs «Eirovīzijas» nacionālās atlases finālā 27. februārī teātra namā «Jūras vārti» un LTV1 ēterā.

Visiem žurnālistiem un fotogrāfiem būs iespēja klātienē fiksēt «Eirovīzijas» finālistu uzstāšanās kārtas izlozes procesu. Savukārt tiem, kuri vēlēsies piedalīties raidījumā un tiešajā ēterā uzdot jautājumus Eirodziesmas-2010 finālistiem, par savu dalību lūdzam informēt līdz 2. februāra plkst.18.00.

«Eirovīzijas» dziesmu konkursa uzticamais sadarbības partneris – Ventspils: pilsēta, kas šogad svin 720 gadu jubileju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu