Valentīndienā Viļņā notiks deju mūzikas pasākums «Convertus Love»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 14. februārī, Viļņas «Utenos Pramogu» arēnā notiks grandiozas Valentīna dienas svinības «Convertus Love».

Arēnā būs izveidota īpaša deju zāle 5000 cilvēkiem, un par pasākuma galveno viesi kļūs Brazīlijas superzvaigzne — Gui Boratto. Atzīmējot radošās darbības 15 gadu jubileju, kopā ar Brazīlijas zvaigzni uz arēnas lielās skatuves kāps Lietuvas ikonas — Marius Ivanoff & Mindaugelis, informē pasākuma organizatori «Convertus Music».

Brazīlijas klubu superzvaigzne Gui Boratto ir mūsdienu visatzītākais Brazīlijas dīdžejs un viens no visu laiku populārākajiem Dienvidamerikas dīdžejiem līdzās argentīnietim Can Costa (aka Ricky Ryan). Viņa vārds pulcē tūkstošiem cilvēku deju zālēs visos piecos kontinentos. Viņa «Beautifull Life» pasaulē kļuva par lielu hitu, un singlu tirāža pārsniedza desmitiem tūkstošus eksemplāru. Vēl pirms pāris gadiem likās, ka Gui Boratto ir kārtējais vārds, kas, sasniedzis popularitāti ar pāris lieliem hitiem, drīz vien nozudīs no skatuves. Tomēr viņa veiksmīgā diskogrāfija pierādīja pretējo. Pēc uzstāšanās «Pure Future 2008» festivālā Traķos Gui Boratto atgriežas Lietuvā, lai Valentīna dienā ekskluzīvi iepazīstinātu Viļņas publiku ar savu jauno albumu «Take My Breath Away», kas nāks klajā marta sākumā.

Par Lietuvas visu laiku spilgtākajām klubu personībām uzskatāmie Marius Ivanoff & Mindaugelis ir aizvadītās desmitgades zināmākie vārdi Baltijas deju kultūrā. Pamatoti viņus uzskata par šā gadsimta pirmās desmitgades modes etaloniem deju mūzikā, un šā laika modes izjūta saglabājas visā viņu daiļradē. Ap 2002. gadu Lietuvas dīdžeji jaunā statusā iecēla arī progressive mūziku Baltijā, kā tā laika klubu scēnas spēcīgāko elementu. Drīz vien M&M kultivētais stils kļuva par aktuālu preci daudzos Eiropas valstu klubos un Krievijā. Uz starptautiskās skatuves viņi debitēja vēl 2003. gadā, kļūstot par leģendārās britu «Renaissance» pasaules turnejas iesildošajiem rezidentiem.

Pasākuma organizatori «Convertus Music» lepojas, ka Lietuvas superduets par savas atgriešanās vietu lielajās arēnās ir izvēlējies tieši «Convertus Love» pasākumu, un neslēpj, ka šo M&M uzstāšanos Lietuvas publika jau sen ir gaidījusi.

«Īpaši šajā dienā Viļņas komfortablākajā viesnīcā «Crowne Plaza Vilnius» būs īpašs piedāvājums pāriem par īpaši draudzīgu cenu. Parole atlaidei būs tāda pati kā pasākuma nosaukums. Vairākiem tūkstošiem cilvēku, kuri piedalīsies «Convertus Love» svinībās, būs iespēja dalīties ar izjūtam un mīlestību, jo tāds būs 14. februāra svinību sauklis. Ja jūties, ka trūkst mīlestības, var gadīties, ka šī tev būs iespēja atrast to starp sirds sitieniem mūsdienīgos mīlestības un mūzikas ritmos,» saka «Convertus Music» producents Ovidijus Nesteckis.

www.convertusmusic.lt

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu