Aicina baudīt Aivara Hermaņa un Vjačeslava Mitrohina ģitārspēli

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

4. jūnijā 21.30 mūzikas bārā «Sunny Melody» apmeklētājiem piedāvājam iespēju baudīt lielisku ģitārspēli Vjačeslava Mitrohina un Aivara Hermaņa izpildījumā.

Mūzikas bāra apmeklētājiem piedāvā lieliski pavadīt piektdienas vakaru, baudot izcilu mūziķu ģitārspēli, neatkārtojamu skatu no vasaras terases uz Brīvības ielu, garšīgus grila ēdienus un atspirdzinošus kokteiļus vasaras sākumā.

Ģitārists Vjačeslavs Mitrohins kļuva populārs pēc piedalīšanās festivālā «Liepājas dzintars» 1972. gadā. Tolaik viņu ievēroja Raimonds Pauls un uzaicināja spēlēt Filharmonijas estrādes ansamblī «Modo. Vjačeslavs Mitrohins Latvijā tiek uzskatīts par ģitārspēles leģendu. No 1995. gada muzicē ar grupu «Mitrohins Master Band».

Aivars Hermanis kā profesionāls mūziķis-ģitārists spēlējis grupās: «Suvenīrs», «Tip-Top», «Modo», «Opus», «Remix», Raimonda Paula ansamblī, Latvijas Valsts Televīzijas un Radio orķestrī u.c. Šobrīd A.Hermanis saka šādi – «ģitāras spēlēšana man vairs nav profesionāla nodarbe, tā ir mans vaļasprieks (un par to man vēl maksā arī naudu!). Man ir laimējies muzicēt kopā ar gandrīz visiem Latvijas labākajiem mūziķiem».

Šie vārdi visprecīzāk raksturo atmosfēru un sajūtas abu mūziķu koncertos – viņi muzicē «viegli un ar patiesu prieku», un šo prieku dāvā arī saviem klausītājiem.

Ieejas maksa koncertā - Ls5. Ieeja no 20.00. Dāvanā degustācijai vakara kokteilis.Rezervējiet galdiņus savlaicīgi, zvanot 28651561. Vietu skaits ierobežots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu