«Positivus» festivāls izziņos pirmos māksliniekus

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jau nākamnedēļ «Positivus» festivāls paziņos pirmos māksliniekus, kuri šovasar 16.-17.jūlijā uzstāsies festivālā. Trešdien, 28.aprīlī, plkst.14.00, «Positivus Music» birojā notiks tam veltīta preses konference. Tas nozīmē, ka tikai līdz 28.aprīlim var pagūt iegādāties festivāla divu dienu biļeti par Ls 25,00. Pēc pirmo mākslinieku paziņošanas tā kļūs dārgāka.

Šogad festivāla dalībnieku paziņošana dažādu organizatorisku problēmu dēļ notiek mazliet vēlāk. Jau šobrīd var teikt, ka festivālā piedalīsies daudz vairāk ārzemju mākslinieku nekā iepriekš. 28.aprīlī mēs nosauksim arī vismaz vienu festivālā galveno mākslinieku.

Positivus festivāls 16. un 17.jūlijā jau ceturto reizi notiks Salacgrīvā, un tas ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Iepriekšējos gadus festivālā uzstājušās tādas zvaigznes kā Moby, «Prāta Vētra», «Travis», «Manic Street Preachers», «Fatboy Slim», «James», «Stereophonics» un daudzas citas.

Biļetes nopērkamas «Biļešu Serviss» kasēs un internetā «bilesuserviss.lv». Divu dienu biļete līdz pirmo galveno mākslinieku izziņošanai maksā Ls 25,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 28,50. Divu dienu biļete pēc pirmo galveno mākslinieku paziņošanas – Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Grupas biļetes uz abām festivāla dienām būs pieejamas pēc pirmo mākslinieku izziņošanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu