«Saldus Saulē» uztāsies leģendārie «Gorky Park»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā jau iepriekš tika ziņots, šogad rokmūzikas festivāls «Saldus Saule» svinēs divdesmit piekto pastāvēšanas gadadienu. Festivāla organizatori nosauc pirmo hedlaineri – 10. jūlijā uz lielās skatuves kāps leģendārie «Gorky Park».

«Gorky Park» pamatoti var uzskatīt par bijušās Padomju Savienības teritorijas leģendārāko un atpazīstamāko rokgrupu, kas vārda tiešā nozīmē ar saviem superhitiem «Bang», «Stranger», «Moscow Calling» un daudziem citiem ir kļuvusi slavena visā pasaulē, kā arī saņēmusi prestižo «Grammy» balvu. «Gorky Park» ir uzstājušies pasaules lielākajās arēnās un koncertējuši kopā ar tādām mūzikas zvaigznēm kā «Bon Jovi», «Scorpions» un citiem.«Saldus Saulē» «Gorky Park» spēlēs visus savus slavenākos hitus, kā arī pašu jaunāko 2010. gada singlu «Child Of Substitution». Grupas sastāvs šobrīd un «Saldus Saules» laikā būs - Aleksejs Belovs, Jans Jaņenkovs, Viktors Koņkovs un Sergejs Okosts.Biļetes uz «Saldus Sauli» drīzumā varēs iegādāties «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu