Klajā nāk Kreiga Deivida albums «Signed, Sealed, Delivered»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šonedēļ mūzikas izdevniecības «Universal Music» apgādā klajā nācis britu dziedātāja Kreiga Deivida (Craig David) albums «Signed, Sealed, Delivered», kurā ieskaņota amerikāņu ritmblūza un soulmūzikas klasika.

Jaunajā albumā Kreiga Deivida interpretācijā dzirdami tādu izpildītāju zelta hiti kā Stīvijs Vonders, Mārvins Geijs, «The Temptations» un citu mūziķu dziesmas, kas tapušas t.s. «Motown» ērā – leģendārās amerikāņu ierakstu kompānijas «Motown Records» ziedu laikos.

Albumā iekļauti tādi zelta hiti kā «Signed, Sealed, Delivered», «I Heard It Through The Grapevine», «Papa Was A Rolling Stone», «Mercy Mercy Me» un pašlaik aktuālais Krega Deivida hits «One More Lie», kurā izmantoti elementi no vokālā kvarteta «Four Tops» 1966.gada hita «Standing in the Shadows of Love».

Bez 60., 70.gadu hitiem albumā dzirdams arī kāds Deivida izvēlēts 90.gadu hits – amerikāņu džeza vokālista Kērtisa Stigera balādes «I Wonder Why» jauna versija, kā arī paša mūziķa sarakstīta oriģinālkompozīcija «This Could Be Love».

«Veids, kādā cilvēki tagad patērē mūziku, ir kardināli mainījies. Cilvēki tagad lejuplādē singlus un veido savas izlases, tāpēc arī izlēmu izdot kaverversiju albumu,» skaidro Kregs Deivids. «Ierakstot kaverversijas, mans pirmais nosacījums ir respektēt tā autorus un oriģinālo izpildītāju. Domāju, ka tas man ir izdevies. Studijā mūsdienās var panākt daudz ko, tāpēc mans izaicinājums ar šo albumu ir dzīvās uzstāšanās.«

Ar albumu «Signed, Sealed, Delivered» Kregs Deivids atzīmē 10 gadus uz skatuves – viņa debijas albums «Born To Do It» iznāca 2000.gadā 18 gadu vecumā un kopš tā laika viņa ieraksti pārdoti 13 miljonos eksemplāru. Savu karjeru Deivids uzsāka pusaudžu gados kā DJ kādā Anglijas «pirātu» radiostacijā. Pirmo popularitāti Deivids ieguva 1999.gadā, piedaloties britu «garage» apvienības «Artful Dodger» hitā «Re-Rewind», kam sekoja viņa paša sarakstītie un izpildītie numur 1 singli «Fill Me In» un «7 Days».

Videoklips «One More Lie»:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu