Markus Riva izdod pirmo singlu no jaunā albuma

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Lai arī darbs pie otrā studijas albuma turpinās pilnā sparā, Markus Riva oficiāli izdod pirmo singlu ar nosaukumu «Love to You» no topošā dziesmu apkopojuma «Songs From NYC», kuru producentu kompānija «Deeselecta» plāno izdot pavasara sezonā.

Dziesma «Love to You» ierakstīta nākamajā dienā pēc mūziķa atgriešanās no ASV aizvadītā gada rudenī, kur Markus Riva rakstīja materiālu jaunajam albumam. Dziesmas autors un producents ir Markus Riva, bet latviskās versijas «Debess» teksta autore ir Iveta Feldmane.

Markus Riva kraso mūzikas stila maiņu raksturo ar to, ka ir sācis savādāk raudzīties pasaulē un vēlas to izprast dziļāk, uzkrājot pieredzi un iepazīstot sevi. Turklāt, kā atzīst pats mūziķis, tad viņš nevēlas būt mūziķis, kas visu laiku atrodas vienā muzikālā noskaņā, un ar katru albumu sola radīt ko jaunu.

Jaunajai dziesmai pavisam drīz tiks filmēts arī video klips, bet dziesmu ir iespējams noklausīties un ielādēt mūzikas portālā «platforma.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu