Marts Kristiāns Kalniņš Ziemassvētku koncertuzvedumā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ziemassvētki ir īpaši ģimenes svētki, tā ir iespēja būt kopā ar ģimeni un bērniem, ar tuviem un mīļiem cilvēkiem. Tas ir arī dāvanu laiks — priecīgi ir gan dāvinātāji, gan saņēmēji.

Marts Kristiāns Kalniņš par mūziķu sarūpēto dāvanu — koncertuzvedumu «Sētā nāk rūķīt’s ar dāvanu maisu» — saka: «Ziemassvētki — tā ir dāvana bērniem no pieaugušajiem, un viņi ir laimīgi par to, ka bērni ir priecīgi. Šī doma ir koncerta koncepcijas pamatā. Man tas ir īpašs ar to, ka dota iespēja muzicēt citādāk, nekā ierasts. Patiešām patīkami sadziedāties ar jauniešu ansambli «Gaismiņa» un citiem koncerta dalībniekiem, ar kuriem dziedu nedzirdētas Ziemassvētku dziesmas, kas ir interesanti man pašam un, esmu pārliecināts, saistīs arī klausītājus.»

Koncertā kopā ar Martu Kristiānu Kalniņu uzstāsies Emīls Dreiblats, Inese Jurjāne, Normunds Kalniņš un bērnu un jauniešu vokālais ansamblis «Gaismiņa» (vadītāja Dzintra Orba). Koncertuzveduma režiju veidojusi Sigita Jevgļevska.

Koncerti Liepājas Latviešu biedrības namā 16. decembrī plkst. 16.00 un 19.00, Kuldīgas kultūras centrā 23. decembrī plkst. 12.00, Skrundas kultūras namā 26. decembrī plkst. 14.00.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu