Notiks labdarības koncerts akcijai «Paēdušai Latvijai»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Made Ērgle: «Koncerta ideja ir nevis vienkārši lūgt palīdzību, bet gan pozitīvi izklaidēt potenciālos ziedotājus piektdienas vakarā. Ja skatītāji jūt, ka ir guvuši labumu no koncerta, tad pateicībā tie veic savu ziedojumu. Šis ir ļoti eksperimentāls koncerts, jo tas ir pirmais interneta tiešraides koncerts, ja ne Latvijas, tad vismaz «Draugiem.lv» un koncerta dalībnieku vēsturē.»

Latvijā ir vairāk nekā 200 000 bezdarbnieku. Šo cilvēku ģimenēs valda trūcīgums, un līdzekļu bieži nepietiek pat pārtikas iegādei. Grupai Sunday Jam Toast nav vienaldzīgs mūsu līdzcilvēku, jo īpaši bērnu liktenis. Skaidri izprotot sarežģīto situāciju valstī, «Sunday Jam Toast» ir nolēmuši izmantot savas 15 minūtes slavas, lai, apvienojot spēkus, kopā ar līdzīgi domājošiem māksliniekiem uzrunātu auditoriju un aicinātu tos sniegt savus ziedojumus akcijai «Paēdušai Latvijai» apmaiņā pret kvalitatīvu un pozitīvu izklaidi.

Koncerta laikā uzstāsies šādi mākslinieki:

  • Made Ērgle un grupa «Sunday Jam Toast»
  • Anete Kotoviča
  • grupa «Sus Dungo»
  • grupa «Revival»
  • grupa «She‘n’They»
  • Toms Felkers – Iluzionists

Made Ērgle ir LNT šova «O!Kartes akadēmija» bijusī dalībniece, bet Anete Kotoviča ir piedalījusies TV3 rīkotajā «Koru Kari 2», kurā bija soliste vairākās Žorža Siksnas kora dziesmās, t.sk. leģendārajam «You Can Leave Your Hat On» dziesmas izpildījumam.

Koncerta laikā savu uzrunu sniegs arī «Ziedot.lv» vadītāja Rūta Dimanta.

Koncerts notiks š.g. 14.maijā mūzikas bārā «Sunny Melody», Brīvības gatvē 199c («Europa City Riga» viesnīcas 6.stāvs). Ja to ļaus laika apstākļi, tad koncerta apmeklētāji varēs izbaudīt ne tikai labu mūziku, bet arī svaigi grilētus ēdienus uz mūzikas bāra terases.

Lai aptvertu un uzrunātu pēc iespējas plašāku auditoriju, koncerts būs skatāms ne tikai klātienē, bet arī tiešraidē portālā «Draugiem.lv».

Ziedojumi tiks vākti no realizētām koncerta biļetēm, kā arī ar aicinājumu ziedot speciāli uz galda izvietotajās kastēs vai zvanot uz ziedojumu tālruni. Skatītāji Interneta vidē varēs ziedot, tikai zvanot uz ziedojumu tālruņa numuru 90006488. Koncerta biļetes cena vienai personai ir 3 lati.

Īpašu pateicību par atbalstu pasākuma organizēšana izsakām «Draugiem.lv» un mūzikas bāram «Sunny Melody».Vairāk informācijas par labdarības koncertu var iegūt lapā «draugiem.lv/koncerts».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu