Madonnas fanu reisa atgriešanās

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

No koncerta Tallinā vakar atgriezās popmūzikas karalienes Madonnas daiļrades cienītāji, kas turp devās īpašos Madonnas fanu reisa autobusos ar izklaides programmu pašmāju mūziķu izpildījumā.

«Gribu Tev pateikties par fantastisko braucienu uz Madonnas koncertu. Tava gādība par ikvienu pasažieri bija lieliska,» tā Aigaram Runčim, grupas «Borowa Mc» līderim un radio dīdžejam, kas vadīja vienu no fanu autobusiem, atrakstījusi kāda braucēja. Savukārt cita uzteica Runča humora izjūtu, kas radījusi pacilātu garastāvokli un nepieļāvusi iespēju uztraukumam, kas varētu rasties, autobusam šķietami bezgalīgi lēnām virzoties pa Tallinas sastrēgumu pilnajām ielām.

Madonnas fanu reiss apmēram 100 koncerta apmeklētājus nogādāja koncerta norises vietā un pēc šova devās atpakaļceļā, abos virzienos braucējiem piedāvājot atrakcijas un izklaidi, kā arī sarūpējot bezmaksas cienastu — «Pedro» maizītes, «Battery» enerģijas dzērienus un «Ego» čipsus, kuru braucējiem pietika pat līdzņemšanai uz mājām. Brauciens sākās no Rīgas centrā esošās kafejnīcas «Coffee Nation», pie kuras jau braucēju pulcēšanās laikā bija klausāmi muzikāli priekšnesumi un vērojama garāmgājēju neslēpta interese.

Papildus atrakcijām un konkursiem katrā autobusā starp abām reisa pusēm notika sacensības, un balvu — «Ādažu čipsu» ražotnes (AS «Latfood») apmeklējumu visai grupai — nopelnīja Ellas vadītā autobusa izlase.

Elīna Fūrmane brauciena laikā saņēma uzaicinājumu no Tallinas naktskluba pēc Madonnas koncerta ierasties uz afterparty, kur reisa dalībniekiem paredzēts VIP viesu statuss, bet Ellai — uzstāšanās kluba apmeklētājiem. Tomēr Ellai līdzi nebija viss nepieciešamais, un, lai arī kluba pārstāvis piedāvāja to sagādāt, mūziķe atteicās no piedāvājuma, ņemot vērā arī vairākuma reisa dalībnieku vēlēšanos ātrāk nokļūt Rīgā.

Lai arī koncerta apmeklētāju sajūtas un atsauksmes par Madonnas šovu bija dalītas, reisa dalībnieki ir ļoti apmierināti ar Madonnas fanu reisu un jau brauciena laikā no organizatoriem pieprasīja informāciju par turpmāk paredzētajiem braucieniem.

Madonnas fanu reisu organizēja aģentūra «Magic Factory of Idea Branding» un «A2 Promo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu