Pecolli burvju šovā teletransportēs 2 bērnus

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

19. februārī Pecolli jau 8-to reizi dosies uz Pasaules lielāko iluzionistu kongresu, kurš norisināsies Blekpūlā. Pecolli šajā kongresā prezentēs Starptautisko iluzionstu šovu «Abrakadabra», ko viņi organizē maija beigās Rīgā Kongresu namā. Atgriezušies Latvijā Iluzionisti Dace un Enriko Pecolli (Pezzoli) un Jaunākais burvis Latvijā Dante Pecolli (7 gadi) nolēmuši iepriecināt savus skatītājus (kā lielus, tā mazus), ļaujot noticēt brīnumam un kļūt par daļu no tā.

Sestdien, 6.martā un svētdien 7.martā 15.00 Latvijas Leļļu teātrī ikviens varēs vērot īpašu burvju triku un Gigantisku ziepju burbuļu programmu «Čūska, milzu burbuļi un citi brīnumi» 2 X 40 min., kurā tiks izrādīti pavisam jauni, vēl neredzēti triki, kā arī Pecolli 12 gadu darba pieredzē skatītaju iemīļotākie burvju triki un gigantiski ziepju burbuļi.

Izrāde ir iedvesmojoša, jautra un brīnumiem pārpilna, kurā paši skatītāji kļūs par izrādes dalībniekiem. Izrādes laikā skatītāji tiks ievietoti Gigantiskā Ziepju burbulī; pieaudzis vīrietis tiks pārvērsts par zīdaini; zelta zivtiņa peldēsies maģiskajā burbuļa akvārijā; tiks demonstrēts jaunums – 1000 gadu sens Ķīnas imperatora triks; kādam skatītājam tiks izraisīta strauja matu augšanu; tiks rādīts D.Koperfilda triks; skatītāji vienosies kopīgā spēlē ar gigantisku bumbu (dāvinājums no slavenā Kanādas cirka «Cirque du Soleil») tiks veikts pārsteidzošs triks ar neredzamu kāršu kavu; skatītāji izspēlēs superekskluzīvu loteriju. Neticami, bet izrādes laikā tiks teletransportēti telpā 2 bērni, taču uztraukumam nav pamata. Mazākajiem izrādes skatītājiem būs iespēja virtuāli apceļot Burbuļu zemes planētas un iepazīties ar tur dzīvojošajiem pasaku varoņiem, ar kuriem notiks neticamas burvestības – Alise izies cauri spogulim, Mērija Popinsa lidināsies ar savu lietussargu, no Džungļu grāmatas planētas ieradīsies gudrā čūska, kas māk kāršu trikus un citi brīnumi.

Biļešu rezervācija: «Biļešu paradīzes» kasēs. Biļešu cenas: no 3 – 8 Ls.

Pasākuma apmeklētaji ir aicināti uz izrādi ierasties ātrāk, jo viesus sagaidīs vienīgais Latvijā Burvju triku veikaliņš «Pecolli Magic Shop», kurā tiks atraktīvi demonstrēti dažādi triki, kurus skatītaji varēs uz vietas arī iegādāties un iemācīties. Triki būs paredzēti dažādiem vecumiem, gan bērniem, gan pieaugušajiem. Par burvju māksliniekiem varēs kļūt paši skatītāji. Vairāk par Pecolli burvju triku veikaliņu: «magicshop.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu