Raimonda Paula jaunā albuma prezentācijā par labāko atzīst Ivo Fominu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar, 8. decembrī, ar jautru pasākumu muzikālajā klubā «Fīlings» tika atzīmēta jaunā Raimonda Paula dziesmu albuma «Mēs jau sen to bijām pelnījuši!» izdošana. Uzstājās Dainis Skutelis, Kristīna Zaharova, Ivo Fomins, Normunds Jakušonoks un Daiga Petkeviča.

Improvizētā žūrija, kuras sastāvā darbojās pats Maestro Raimonds Pauls, «Mikrofona ierakstu» vadītāja Elita Mīlgrāve un mūzikas apskatnieks Sandris Vanzovičs, neskopojoties ar asprātīgiem komentāriem un gluži kā tikko pieredzētajos šovos ar atzīmēm novērtējot priekšnesumus, par labāko atzina Ivo Fomina izpildīto «Par viņiem un par mums». Uzvarētājs balvā saņēma lielu ādas portfeli, kurā bija ievietoti visi Raimonda Paula CD albumi, kurus izdevis «MicRec», un to nosaukumu skaits ir vairāk par trīsdesmit. Balvu uzvarētājam pasniedza dziedātāja Aisha, kura jaunajā albumā izpilda dziesmu «Tu esi tāds pats kā es».

Jaunajā albumā «Mēs jau sen to bijām pelnījuši!» apkopotas jaunas Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem. Dziesmas izpilda pazīstami Latvijas popmūziķi, un vairāki no viņiem Paula dziesmas ierakstījuši pirmo reizi. Albums kopumā ir ļoti aktīvs un pat nedaudz roķīgs. Par to parūpējušies albuma producenti — Artūrs Palkevičs («Credo», Dace Upīte, Sonja Bishop, Jenny May u. c.) un Māris Priede («Double Faced Eels», «Z-Scars», Jenny May u. c.).

Noformējumā izmantots karikatūrista Agra Liepiņa zīmējums. Albuma bukletā atrodami visu dziesmu teksti.

Dziesmu saraksts:

1. «Mēs jau sen to bijām pelnījuši» — Liene Šomase2. «Ābols» — Kristīna Zaharova3. «Par viņiem un par mums» — Ivo Fomins4. «Rīt no rīta» - Dainis Skutelis5. «Melnā vārna» — Harijs Spanovskis un Ieva Kerēvica6. «Meitene no Marsa» — Roberts Pētersons7. «Paranoja» — Aivars Brīze8. «Kas notiek tur» — Jānis Stībelis9. «Tu esi tāds pats kā es» — Aisha10. «Paldies» — Normunds Jakušonoks un Daiga Petkeviča

Papildu

11. «Račiāna» (popūrijs) — Normunds Rutulis

micrec.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu