Apzagta grupas «Auļi» studija, nozagti grupas diski

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Nakts laikā, uzlaužot centrālās ēkas ieejas durvis un dūdu un bungu grupas «Auļi» mēģinājumu telpu, nezināmi ļaundari iekļuvuši telpā, tomēr vienīgais, kas nozagts, ir aptuveni 30 diski no grupas otrā albuma «Auļos…».

Mūziķus pārsteidzis fakts, ka nav aiztikta apskaņošanas tehnika, unikālie, rokām darinātie instrumenti – bungas un dūdas, kā arī citas materiālās vērtības.

«Negribētos domāt, ka šādi būtu spējuši rīkoties materiālās grūtībās nonākušie grupas fani, lai iegūtu CD, kurus iespējams iegādāties arī mūzikas tirdzniecības vietās,» atzīst viens no grupas dibinātājiem Mikus Čavarts, papildinot, ka, visticamāk, tie tomēr bijuši noziedznieki, kuri grupas diskus paņēmuši ar mērķi realizēt un gūt peļņu.

Latvijā vienīgā dūdu un bungu mūzikas grupa «Auļi», kura sevi pieteikusi kā vienu no pārliecinošākajiem un oriģinālākajiem etnomūzikas pārstāvjiem Latvijā, izveidota 2003. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu