«Cīņas klubā» uzvar Igo un Andris Ērglis; Kivičs konfliktē

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LNT un Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) projekta «Latvijas Muzikālā līga» televīzijas šovā «Cīņas klubs», kuru sestdienas vakarā tiešraidē raidīja LNT un Radio SWH, sīvā cīņā uzvarēja Igo un Andra Ērgļa kopdarbs «Spēle», iegūstot tiesības cīnīties par gada atraktīvākās dziesmas titulu «Cīņas kluba» superfinālā.

Igo un Ērglis finālā pārspēja Ediju Šnipki, kurš «Cīņas klubā» piedalījās ar dziesmu «Neatļauts».

«Šī dziesma ir par šodienu. Iedomājieties situāciju - jūs palūdzat kādam draugam kaut ko izdarīt, viņš apsola, ka izdarīs, bet pēc kāda laika secināt, ka nekas nav izdarīts. Secinājums -mēs visi esam atbildīgi par to, ko darām, un šajos laikos mēs varam saprast īstās vērtības,» pēc uzvaras atzina Igo.

Šovā piedalījās arī Ella ar jau pazīstamo dziesmu «Shine like a superstar» un «Z-scars» ar tikpat pazīstamo dziesmu «Labrīt», bet viņi neguva pietiekamu skatītāju atbalstu, lai kvalificētos finālam.

Šogad šovā «Cīņas klubs» uzvarētāju nosaka tikai skatītāju balsojums.

Kā ierasts, šovā ar savu atklātību izcēlās «Z-Scars» solists ANdris Kivičs, kurš uz Toma Grēviņa dzēlīgajiem komentāriem atbildēja: «Grēviņ, tu pats esi muļķis!». Pēc tam, kad Grēviņš aizrādīja, ka pēc 40 gadiem «Z-scars» skanējums būs nemainīgs, Kivičs atcirta: «Mēs 40 gadiem Volfam būs jau 90, un Gēviņam, plus mīnus, arī, bet Anna (Lieckalniņa - red.) būs tikpat skaista kā šodien.

Nākamajā «Cīņas klubā», kas notiks 17. janvārī, piedalīsies «Labvēlīgais tips» ar dziesmu «Tu man virsū negāzies», grupa «Otra puse» ar dziesmu «Rīga», «Borowa MC» un Artis Dvarionas ar dziesmu «Iededzies par Latviju», kā arī Normunds Rutulis, kurš dziedās «Par šo un to».

http://www.lmk.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu