Raimonds Pauls un Liene Šomase: «Mēs jau sen to bijām pelnījuši!»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liene: «Mūsu pēdējā sadarbība ar Maestro bija duetu albums «Pasaule ir skaista» , kas tika ierakstīta ar dziedātāju Jānu Moiseju un saņēma gan «zelta disku», gan «Mūzikas ierakstu gada balvu». Tagad Jānis jau izdevis savu pirmo solo albumu «Šķiršanās blūzs». Man šķiet šī jaunā dziesma ir kādu laiku meklējusi savu izpildītāju līdz beidzot nonākusi pie manis, un man ir liels gods to izpildīt un paldies Maestro par uzticēšanos. Man šķiet ,ka šī dziesma ir tiešs trāpījums tam, kas notiek mums visapkārt. Nekas jauks jau nenotiek, tāpēc mani īpaši iepriecina tas, ka šīs dziesmas ritmiskā līnija nav vis bēdīga, bet ir pat jautra un priecīga. Pasmieties par sevi arī ir jāmāk. Tas ir veselīgi asinsritei.»

Jau iepriekš informējām, ka Lienes izpildītās dziesmas «Klauns» DJ Uga un Roberta Lejasmeijera veidotais remikss ir ieguvis starptautisku ievērību un dziesma pārstāv Latviju starptautiskajā Eurodaceweb konkursā, kurā piedalās dažādi izpildītāji no Eiropas valstīm ar savām deju mūzikas dziesmām, pārsvarā dzimtajās valodās. Un Liene jau plūc pirmos panākumus jo «Klauns» šobrīd balsošanas topā, kurā katrs bez maksas var nobalsot tikai vienu reizi, ir jau trešajā pozīcijā 39 valstu konkurencē!

www.eurodanceweb.net/poll.htm

Jauno dziesmu iespējams lejupielādēt portālā «Doremi.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu