«Ella vs. Discoteq» piedāvās īstu mīlas cirku

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī gada 13. februārī, naktī sagaidot Valentīna dienu Ella un «Discoteq promotion» dīdžeji atgriežas ar savu trešo klubu mūzikas pasākumu «Ella vs. Discoteq Red Love Circus».

Ella: «Šis būs mūsu trešais klubu mūzikas pasākums un šķiet, ka cilvēkiem mūsu pasākumi patīk. «Essential» zāle pēdējā pasākumā bija pilna un tas priecēja. Es gribu, lai Latvijas klubu mūzikas dzīve attīstās un cilvēki pierod pie šāda veida pasākumiem, kur viņi ne tikai var atnākt padejot, atpūsties un labi pavadīt laiku, bet arī nobaudīt kvalitatīvu deju mūzikas šovu. Šoreiz «Ella vs. Discoteq» šovu caurvīs cirka tēma, kuru par godu Svētā Valentīna dienai mēs veidosim mīlestības nokrāsā, kas klubu «Essential» pielies pilnu ar sirds sārtu gaismu. Tāpēc visi apmeklētāji ir aicināti ievērot «dress code», kas šoreiz ir sarkans, lai mēs vienotā nokrāsā spētu priecāties līdz pat rīta gaismai.» Pasākumā, kā jau ierasts, būs arī viens ārzemju viesis , šoreiz tas būs Lukas Altmann no Frankfurtes, kuram pašam kā jau īstam dīdžejam, arī ir savs klubu mūzikas party «Vodka Und Wasser» («vodkaundwasser.de»), uz kuru viņš tuvākajā laikā sola uzaicināt arī «Ella vs. Discoteq» komandu.Pasākuma sērijas rezidenti DJ Hipp un Ratz Lukas savai publikai piedāvās jaunus, īpaši šim pasākumam veidotus DJ setus, bet Ella ir izveidojusi jaunu vokālo programmu, kuru papildinās cirka mākslinieki un «Dance De Lukss» dejotājas. Ella: «Mūsu komandai pievienosies vēl pāris dīdžeji, kuru vārdus gan nosauksim tikai pēc nedēļas, tāpēc sekojiet līdzi informācijai un gatavojaties Latvijas deju mūzikas krāšņākajam pasākumam 13. februārī klubā «Essential»!» «Ella vs. Discoteq» - «RED LOVE CIRCUS» video:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu