Tapusi Ziemassvētku vecīšu kopdziesma

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākoties pirmajai adventei, Latvijas radiostacijām nodota Ziemassvētku koncertuzveduma «Vecīši nāk» kopkora dziesma «Nāc kopā ar mums», kas pirmo tikšanos ar klausītājiem piedzīvoja svētdien «Dziedošo ģimeņu» šova pusfinālā. Visā pasaulē populāro Ziemassvētku dziesmu īpaši uzvedumam aranžējis «Mirage Jazz Orchestra» un to iedziedājuši visi 17 uzvedumā iesaistītie mūziķi, kā arī vecīšu kora diriģents – aktieris Intars Rešetins.

Dažos medijos un kuluāru sarunās vēl aizvien nerimst spekulācijas par vienīgo sievieti uzvedumā. «Sniegbaltīte patiešām būs, bet kurai pašmāju vai ārzemju aktrisei, vai dziedātājai uzticēta šī loma, tiks paturēts noslēpumā līdz pat Ziemassvētkiem. Tas būs pārsteigums un vienlaikus likumsakarība,» atklāj koncertuzveduma scenārija autors Kārlis Anitens. Latvijas Radio 2 Ziemassvētku hitparāde «Vecīši nāk» ir stāsts par kādu virsdiriģentu, kurš kopā ar savu uzticīgo Rūdolfu orķestri nolēmis izveidot dziedošo Ziemassvētku vecīšu kori. Uz finālatlases kārtu virsdiriģents vecīšus lūdzis ierasties savai noskaņai atbilstošā izskatā. Lai gan visi vecīši ir lieliski dziedātāji, virsdiriģenta izbrīnam un pārsteigumiem konkursa atlases gaitā nav robežu.

Virsdiriģenta lomā koncertuzvedumā iejutīsies Dailes teātra aktieris Intars Rešetins, bet 17 dziedošie vecīši būs mūziķi Intars Busulis, Normunds Rutulis, Jānis Stībelis, Mārtiņš Freimanis, Ivo Fomins, Andris Ērglis, Lauris Reiniks, Atis Auzāns, Žoržs Siksna, Nauris Puntulis, Normunds Pauniņš, Guntis Veits, Normunds Ķietis, Dainis Porgants, Kaža, Kaspars Antess un Dainis Skutelis. Savukārt, aiz ziemeļbriežu Rūdolfu sarkanajiem deguniem slēpsies mūziķi no «Mirage Jazz Orchestra».

bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu