Pasaules klases regejs Rīgā - «Christafari» 11. un 12. augustā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Divus vakarus, 11. un 12. augustā iespēja baudīt mūzikas eksotiku - «Christafari» savas 20 gadu pastāvēšanas jubilejas tūrē sev līdzi pieaicinājuši bagātīgu un kolorītu solomākslinieku sastāvu. Koncerta laikā būs iespējams dzirdēt lielisko soul-regeja pārstāvi Avion Blackman, producentu un izpildītāju Solomon Jabby, enerģisko vokālo pērli Jennifer Howland kā arī regeja uzlecošo zvaigzni Dominic Balli.

«Christafari» un grupas dibinātājs Mark Mohr ir gospel-reggae mūzikas stila pamatlicēji un virzītāji ne tikai Amerikā, bet visā pasaulē. Mūzikas kolorītais skanējums ar regeja ritmiem, etno elementiem un pozitīvo dziesmu vēstījumu aizrauj ikvienu, kas tiem ļaujas.

Grupas darbība ir augsti novērtēta gan regeja mūzikas cienītāju vidū, gan plašākā auditorijā. Par to liecina grupas dalība dažādos festivālos visā pasaulē (ASV, Brazīlijā, Argentīnā, Jamaikā, Kenijā, Meksikā, Trinidadā & Tabago, Kanādā, Lielbritānijā, Zviedrijā, Vācijā, Īrijā u.c.), uzaicinājumi piedalīties dažādos TV raidījumos un šovos (MTV news, MTV Brazil, CNN Headline, The Family Channel u.c.), kā arī uzaicinājumi sniegt muzikālu performanci Olimpiskajās Spēlēs un uzstāties pieņemšanas pasākumā ASV prezidentam.

«Christafari» diskogrāfijā ir vairāk nekā 10 albumi. Vairāku gadu garumā grupa ieguvusi daudz mūzikas balvu dažādās nominācijas (Urban Gospel Industry Award, Marlin Award, Tamika Awards, u.c.). 2003. gadā izdotā albuma «Gravity» uzstādīto pārdošanas rekordu Amerikā pārsniedza grupas nākamais albums «To The Foundation», kas iznāca 2007.gadā.

Pasaules tūres «No Compromise» ietvaros «Christafari» viesosies Rīgā, un klausītājiem būs iespēja atkal klātienē baudīt augstākā klases regeja skanējumu un atmosfēru.

www.christafari.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu