«C86» tuvojas klubam «Depo»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

5. augusta vakarā klubā «Depo» norisināsies «piemiņas» koncerts nemirstošajai un joprojām daudziem spilgtā atmiņā esošajai britu neatkarīgās mūzikas izlasei un no tās pēcāk izrietošajai kustībai «C86».

1986. gadā viens no populārākajiem mūzikas nedēļas izdevumiem Anglijā «NME» izdeva audio kasetes formāta izlasi «C86», kuras saturs pamatā atspoguļo tā laika uzlecošo britu post-punk un indie grupu veikumu. Minētajam terminam vēlāk bija lemts kļūt par mūzikas žanra apzīmējumu, kā arī neatkarīgās kultūras kustību, kuras ietekme atrodama daudzviet joprojām mūsdienu skatuvē.

Uz pagrabstāva skatuves vakara gaitā kāps daudzsološās pašmāju indie rock grupas — «Denj Pobega» un «Basta», eksperimentālās mūzikas pārstāvji «Sigma», kā arī viena cilvēka post-rock projekts «Cat from Japan».

Turpretī par deju zāles apmeklētāju elektroniskās mūzikas labskanīgumu un atmosfēru rūpēsies Max Voitech, Vecais Metējs (Oyaarss) un apvienība «WMHF».

Pasākuma sākums plkst. 21.30 (ieeja no 21.00). Ieejas maksa: Ls 3 (pēc plkst. 22.00 — Ls 4). Ar flaieri, kā ierasts, lētāk.

www.klubsdepo.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu