Dukuru ģimene aicina uz Latvijas tūres atklāšanas koncertu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Dukuri aicina klausītājus tikties mūzikas bārā «Sunny Melody», kur notiks Latvijas koncerttūres atklāšanas koncerts. Uzsākot vairāku mēnešu koncerttūri pa Latviju, 12. februārī 21.00 Rīgas mūzikas bārā «Sunny Melody» Dukuru ģimene aicina visus savus atbalstītājus uz koncertu, lai iepazīstinātu ar tūres koncertu programmu. Šis būs pirmais Dukuru koncerts Latvijas tūres ietvaros. Koncerta apmeklētājiem būs ekskluzīva iespēja pirmajiem dzirdēt un redzēt viņu rūpīgi gatavotos priekšnesumus. Kā arī šajā koncertā būs dzirdams Dukuru ģimenes debijas singla pirmatskaņojums, kas drīzumā sāks skanēt Latvijas radiostacijās. Dodoties tūrē pa Latviju, Dukuri izpildīs gan televīzijas šovā «Latvijas dziedošās ģimenes» dziedātās dziesmas, gan iepazīstinās un iepriecinās klausītājus ar jaunām kompozīcijām, kas tapušas īpaši šai koncerttūrei. Dziedošā ģimene koncertos sagatavojusi arī īpašus skatuves iestudējumus, savukārt par izcilu muzikālo pavadījumu parūpēsies pavadošā grupa. Dukuru ģimenē muzicē tēvs Edijs, pēc profesijas basģitārists, dēls Miks, vairāku konkursu laureāts un arī pazīstams solo mākslinieks, kā arī meita Paula, kuras lielāko sasniegumu klāstā ir uzvara jauno izpildītāju konkursā «Jaunās zvaigznes».

No februāra līdz aprīļa beigām Dukuri sniegs 15 koncertus dažādās Latvijas pilsētās:20. februārī Vaiņodē,25. februārī Talsos;26. februārī Liepājā;6. martā Gaujienā; 12. martā Baložos;13. martā Balvos;14. martā Madonā; 19. martā Mazsalacā;20. martā Saldū; 21. martā Suntažos; 23. martā Ventspilī; 27. martā Raiskumā;4. aprīlī Smiltenē un Cēsīs; 5. aprīlī Skrīveros;10. aprīlī Bauskā.

Dukuri ģimenes koncerttūres turpinājums sekos arī citās Latvijas pilsētās.

Biļetes uz atklāšanas koncertu 12.februārī 21.00 mūzikas bārā «Sunny Melody» (Brīvības gatve 199c, viesnīcas «Europa City» Riga 6.stāvs) var iegādāties «Biļešu Servisā», restorānā «Sunny», vai mūzikas bārā pirms koncerta. Ieejas maksa – Ls 3. «sunnymelody.lv».

Dukuru ģimenes koncertturneju rīko «Igo mūzikas menedžments» un kompānija «Antena».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu