KIT aicina piedalīties konkursā un laimēt ielūgumus

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Karaliskās Improvizācijas Teātris aicina piedalīties konkursā un laimēt ielūgumus uz teātra izrādēm «Humors nobāl!» un īpašu afterparty vakaru ar KIT dalībniekiem!

No šīs dienas «BadDog» bezmaksas pastkaršu stendos Rīgā ir atrodamas arī Karaliskā Improvizācijas Teātra kartiņas, kurās ir attēloti seši KIT dalībnieki – Jānis Skutelis, Varis Klausītājs, Ģirts Runātājs, Gustavs Butelis, Arvis Dejotājs un Andris Rupais.

Pastkartes ir īpašas – ar viegli atdalāmu figūriņu, cilvēkiem ir iespēja izpaust savu fantāziju un improvizēt ar savām idejām nofotografējot šos tēlus kādā sev tīkamā vietā, vidē un izskatā. Tiem, kuriem būs izdevies sakrāt, nofotografēt un atsūtīt visus sešus kartiņās attēlotos personāžus, būs iespēja pretendēt uz īpaši jautro vakaru – KIT izrāde un rums ar kolu pēc izrādes kopā ar figūriņu prototipiem!

«BadDog» pastkartes tiek izplatītas bez maksas īpašos pastkaršu stendos vairāk kā 100 Rīgas, Liepājas un Valmieras iecienītākajās izklaides vietās: bāros, restorānos, kafejnīcās un klubos, kā arī universitātēs un kopmītnēs.

Gūt iknedēļas prieka lādiņu visai nedēlai Karaliskais Improvizācijas teātris aicina katru trešdienu plkst. 20.00 kinoteātrī K-Suns izrāžu ciklā Humors nobāl!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu