Ella aicina savus fanus uz «Daytime Party»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 25. septembrī, plkst. 15.00 mūzikas veikalā «Randoms» (Kaļķu ielā 4) Ella aicina savus fanus uz tikšanos!

Ella: «Bieži, kad «draugiem.lv» izvietoju reklāmas par pasākumiem, kuros piedalos, man nāk vēstules no pašiem mazākajiem faniem, kas ļoti vēlētos ierasties, satikt mani un arī nedaudz paballēties, bet diemžēl vecuma ierobežojums ir no 18 gadiem, un parasti visas jautrības sākas tikai pēc desmitiem, tātad viņi tur nemaz nedrīkst būt. Atceros, kad pati biju maza un tik ļoti gribējās redzēt savus latviešu elkus, bet situācija bija līdzīga. Tad nu esmu izlēmusi, ka arī paši mazākie beidzot tiks pie īstas dienas diskotēkas, kas jau šonedēļ notiks mūzikas veikalā «Randoms». Man ir ļoti svarīgi savi fani un paši mazākie it īpaši. Tāpēc priecāšos satikt gan viņus, gan viņu vecākus. Arī jaunieši ir īpaši gaidīti, par viņiem būs padomāts atsevišķi — atspirdzinoši dzērieni no «Red Bull», «Ego» čipsi un singli par īpaši izdevīgām cenām. Ņemiet līdzi foto kameras, labu garastāvokli, un tiekamies visu laiku labākajā «Daytime Party» «Randomā»!»

Veikalā būs iespējams par super zemām cenām iegādāties visus pieejamos Ellas izdotos CD singlus un albumu «Welcome to the Club» un protams, saņemt autogrāfus.

http://ema.mtvbaltic.com/vote

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu