«Labvēlīgais Tips» nodod vērtēšanai jaunu singlu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jau minēts, ka janvārī radio ēteros izskanēja singls «Čiekurs - eglesdēls», kas uzreiz kļuva par hītu. Tāpat kā šis, arī jaunais «Sarakstā» tika izpildīts pagājušā gada grupas rudens lielajos šovos «Līzespasta Disnejlenda» un pavasara koncerttūrē pa Latviju, tādēļ daļai klausītājuvar nebūt svešs.

Jaunā singla iedvesmotie un citi interesenti tuvākajā laikā grupasdalībniekus varēs satikt, redzēt un klausīties vairākās vietās. Viena notām ir Nacionālais teātris, kurā turpinās Žurkas Kornēlijas izrāžumaratons ar «Labvēlīgā Tipa» piedalīšanos. Savukārt 29. maijā grupauzstāsies Siguldas pilsdrupu estrādē «Švāģermūzikas festivāla 2010» ietvaros. Kā arī, nepacietīgākajiem jau šobrīd ir iespējams iegādātiesbiļetes labākajās vietās uz rudens lielajiem koncertiem, kas oktobrīnotiks Rīgas Kongresu namā. Biļešu iegāde «Biļešu Paradīze» kasēs vai «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu