«Dzelzs Vilkam» jauns singls un video

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Grupa «Dzelzs Vilks» nodod publikas vērtējumam dziesmas «Modernas spēles» video un aicina klausīties singlu Latvijas raidstacijās.

«Modernas spēles» ir dziesma no grupas jaunākā studijas albuma «Dzelzs Vilka Teātris», kas nominēts «Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai 2009» kategorijā «Labākais Roka albums».

Video radīts pēc Liepājas Mākslas vidusskolas Audio vizuālās mediju mākslas nodaļas studentes Karinas Stefanišinas iniciatīvas un ir jaunās režisores pirmais mūzikas video. «Dzelzs Vilka mūzika man šķiet dzīva un spēcīga - īsts sajūtu koncentrāts. Dziesma iedvesmoja mani izmēģināt roku mūzikas video jomā,» saka klipa autore. Viņa nesen ieguvusi pirmo vietu Baltijā un trešo - Eiropā «Young Creative Chevrolet» konkursā par labāko reklāmas klipu.

«Karīna lieliski uztvērusi Dzelzs Vilka raksturu un mēs priecājamies, ka pie apvāršņa parādās jauna, talantīga māksliniece. Un prieks, ka viņa izvēlējusies tieši mūsu dziesmu,» saka Juris Kaukulis.

Video filmēts aizgājušā gada nogalē Liepājas kādreizējā kurpju fabrikā. Tajā piedalās Liepājas cirka studijas «Beztemata» aktieri un Vita Rubīna no Liepājas studnetu teātra «Rikošets».

platformamusic.lv

Grupa pateicas klipa radošajai komandai, Liepājas Mākslas vidusskolai un īpaši Karīnai Stefanišinai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu