Ar «Musiqq» uzstāšanos sāk jauno pasākumu sēriju «DQ Live»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ņemot vērā publikas vēlmes, kluba «Discotheque» komanda ir radījusi jaunu iknedēļas pasākumu sēriju «DQ Live». Tā ir kluba «Discotheque» īpašo pasākumu sērija, kas vienas nakts laikā apvienos gan populāru latviešu grupu koncertus, gan jautras ballītes līdz rīta gaismai.

«DQ Live» atklāšanas pasākumā šī gada 29. janvārī klubā uzstāsies pagājušonedēļ notikušās «SEB muzikālās bankas» uzvarētāji – grupa «Musiqq», kura tur pat vai visiem jau pazīstama ar savu hitu «Abrakadabra». Pirms un pēc grupas uzstāšanās - jautrība un dejas dīdžeju pavadījumā.

Šī gada februārī DQ Live ietvaros ar koncertiem uzstāsies grupas: «Otra puse» (6. feb.), «Tumsa» (19. feb.), «Astro’n’out» (27. feb.).

No šī gada janvāra klubs «Discotheque» ir kļuvis ir ne tikai par iekārojamu izklaides vietu, bet arī demokrātiskāks un vēl pieejamāks apmeklētājiem:

1) no 22.00 – 24.00 ieeja klubā bez maksas; no pusnakts ieeja 2 Ls, DQ Live – 3 Ls;2) uz klubu katru piektdienu un sestdienu no pl. 22.00 līdz 01.00 ik 15 minūtes var nokļūt ar Baltic Taxi Shuttle no Laimas pulksteņa pilnīgi bez maksas;3) ierodoties klubā no pl. 22.00 – 24.00 3 kluba kokteiļi arī bezmaksas.

Par «Musiqq": tas ir jauns latviešu mūzikas duets, kura sastāvā ir divi liepājnieki – Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris.

Marats ir pazīstams, kā grupas «Device» viens no dalībniekiem un dziesmu autoriem. «Device» savā 10 gadu pastāvēšanas laikā ir izdevuši trīs albumus, taču tagad dalībnieku ceļi ir pašķīrušies un Marats ir nodibinājis jaunu projektu.

Emīls ir daudzu un dažādu Latvijas un arī starptautisko jauno izpildītāju konkursu laureāts. Īpašu atpazīstamību ieguvis pēc dalības šovā «Latvijas talants 2007» un TV 3 šovā «Koru kari», dziedot Chilli Liepājas sarkanajā korī.

Abu mūziķu sadarbība sākusies tikai šogad. Abi iepazinās ar mediju starpniecību – Marats pamanīja Emīlu, uzstājoties TV raidījumā «Sems». Pēc pārraides Marats izteica jaunajam dziedātājam piedāvājumu par sadarbību. Jau pirmajā tikšanās reizē, abi ierakstīja četras dziesmas un nolēma izveidot projektu «Musiqq».

Kluba durvis tiek vērtas pl. 22.00 un klubs atrodas virzienā uz Salu tiltu starp izdevniecību «Diena» un «Riga Plaza» - Mūkusalas 42. Ieeja klubā ir no 18 gadiem un darbojas face control! Vairāk informāciju par pasākumiem meklējiet «dq.lv» vai zvaniet 25442111.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu