Klāt «Discomania CUP 2010» ceturtā kārta

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šobrīd interneta vidē ar pilnu sparu norisinās Latvijas dīdžeju čempionāts «Discomania CUP 2010».

Čempionāta III atlases kārta pagājušo trešdien notika DJ kausa rezidences klubā «Madhouse» – Vecrīgā un visu nedēļu līdz pat nākamajai atlases kārtai 12. maijā turnīra atbalstītāji tiek aicināti nobalsot par saviem favorītiem mājas lapā «discomaniacup.lv», kur pieejami arīdzan katra dalībnieka uzstāšanās video un audio ieraksti, kā arī vispārēji apraksti par dīdžejiem un turnīru kopumā.

Pēc veiksmīgi noslēgtiem pirmo divu kārtu balsojumiem, savācot vislielāko punktu skaita visās balsojumu kategorijās pusfinālam tika izvirzīti Valmieras «Multikluba» rezidents - DJ CMZ un VOL T, kurš apliecinājis sevi tādās izklaides vietās kā «Post Club», «Pussy Lounge», «Kefīrs» un «Praia Beach Bar» – Jūrmala.

Arī nākamā - IV atlases kārta kā jau paredzams norisināsies turpat klubā «Madhouse» 12. maija trešdienā, plkst. 21.00, tā kā visus, kurus sasniedz šī ziņa, ļoti gaidām sniegt savu ieguldījumu atbalstot šo turnīru klātienē.

Vairāk informācijas «discomaniacup.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu