Noslēgumam tuvojas Dailes teātra bērnu zīmējumu konkurss

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl tikai līdz 15. augustam var iesniegt darbus bērnu zīmējumu konkursam «Punktiņas un Antona krāsainie piedzīvojumi Dailes teātrī», informē teātra pārstāve.

mājaslapā

Savukārt pasākumā «Nosvini skolas sākumu kopā ar Punktiņu un Antonu Dailes teātrī!» 31. augustā un 1. septembrī no plkst. 16.00 būs iespēja izbaudīt krāsainu svētku atmosfēru un nosvinēt jaunā mācību gada sākumu.

Tiks aiztaupīts tradicionālais fotogrāfa apmeklējums fotosalonā, jo alternatīvu — iespēju izveidot sirsnīgu ģimenes foto teātra gaisotnē — piedāvās Dailes teātris. Pasākumu ar savu klātbūtni pagodinās arī tēli no izrādes «Punktiņa un Antons», ar kuriem varēs iepazīties un kopīgi nofotografēties. Punktiņas un Antona iecienīto ēdienkarti aicināsim nobaudīt kafejnīcas īpašajā svētku piedāvājumā. Varēs saņemt arī Palaidņa pasi, pārbaudīt ritma izjūtu kopā ar Most Wanted Crew dejotāju, iegūt ķermeņa rotājumus «Body Art» darbnīcā, apskatīt bērnu zīmējumu izstādi «Punktiņas un Antona krāsainie piedzīvojumi Dailes teātrī», satikt īstus Teletūbijus un ļaut uzplaukt pašu radošajiem talantiem.

Pēc pasākuma «Nosvini skolas sākumu kopā ar Punktiņu un Antonu Dailes teātrī!» plkst. 17.00 sāksies Dž. Dž. Džilindžera iestudētā Ēriha Kestnera izrāde bērniem «Punktiņa un Antons».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu