Latvijas skūpstīšanās rekords tiks uzstādīts Liepājā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valentīna dienas vakarā Liepājas izklaides centrā «Big7» notiks pasākums «Kissing Festival», portālu «Apollo» informēja kluba pārstāvji.

Gaidāms, ka par vakara kulmināciju izvērtīsies līdz šim Latvijā nereģistrēta skūpstīšanās rekorda sasniegšana kategorijā «Visvairāk skūpstu pārņemtu pāru vienuviet», tātad, jo vairāk pāru piedalīsies, jo lielāks būs rekords.

Rekorda uzstādīšana plānota plkst. 1.30, kad pēc īpašu fanfaru atskanēšanas kluba lielajā zālē visi klātesošie pārīši tiks aicināti ļauties skūpstiem.

«Līdzīgi pasākumi ir notikuši daudzviet pasaulē, nu pienācis laiks sarīkot svētkus pāriem arī pie mums,» ir pārliecināts pasākuma rīkotājs Raivis Šulcs.

««Kissing Festival» būs gan skūpsti, gan arī dejas visās piecās izklaides centra «Big7» deju zālēs. Ar īpašu dīdžeju šovu festivālā piedalīsies DJ Roberts Lejasmeijers. Vēl uz skatuves kāps tādi Latvijā zināmi dīdžeji kā DJ LoWe, Reverss un kluba «Big7» rezidenti DJ R-gee, Alex Blayer, D.O.M.I.N.O, Cratos. Īpaši romantiski noskaņotiem pārīšiem vienā no kluba deju zālēm visu nakti skanēs tikai lēna un romantiska mūzika visas nakts garumā. Bāros būs Valentīndienas kokteiļi un daudzi, daudzi pārsteigumi par godu pirmajam skūpstīšanās festivālam Latvijas vēsturē,» stāsta Šulcs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu