Tagad uz Lady Gaga koncertu pieejamas biļetes arī par Ls 29

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FBI publicitātes foto

Tagad «Ticketpro» biļešu kasēs, kā arī interneta lapā «ticketpro.lv» pieejamas jaunas cenu kategorijas biļetes uz popmūzikas zvaigznes Lady Gaga koncertu, kas 23.augustā norisināsies Mežaparka estrādē. Stāvvietas jaunizveidotajā C zonā nopērkamas tikai par 29 latiem. Biļešu skaits ir ierobežots - šobrīd tirdzniecībā šajā cenu kategorijā laistas vien 5000 biļetes.

Koncertaģentūras FBI direktore Brigita Rozenbrika atzīmē, ka iniciatīva sniegt iespēju redzēt Lady Gaga uzstāšanos plašākai auditorijai, nāk no pašas dziedātājas pārstāvju puses. «Pēc Lady Gaga koncerta izziņošanas Latvijā mēs saņēmām atsauksmes, ka noteiktai daļai Lady Gaga fanu, īpaši gados jauniem cilvēkiem, stāvbiļetes cena ir relatīvi augsta. Šo informāciju tālāk nodevām mūziķes pārstāvjiem un tagad esam saņēmuši apstiprinājumu izveidot vēl vienu stāvvietu kategoriju (C zonu), kurā biļete maksā tikai Ls 29.»

Jaunās C zonas biļetes nopērkamas jau no šodienas. Tās iegādājoties, jāņem vērā, ka šīs biļetes nenodrošina ieeju galvenajā stāvlaukumā jeb B zonā, kur biļetes cena ir 39 lati, un skatuvei vistuvākajā A zonā, kur biļete maksā 69 latus. «C zona atradīsies stāvlaukuma aizmugurē, bet mēs garantējam, ka koncerta vērošanai no šīs zonas būs laba redzamība. Mēs ceram, ka jaunās cenu kategorijas biļetes dos iespēju daudz vairāk cilvēkiem iespēju apmeklēt viņas vērienīgo šovu Rīgā,» atzīmē B. Rozenbrika.

Pieckārtējā «Grammy» balvas ieguvēja Lady Gaga Rīgā ieradīsies pasaules turnejas «The Born This Way Ball» ietvaros. Lady Gaga iepriekšējā turneja «The Monster Ball» visā pasaulē pulcēja plašu apmeklētāju skaitu un saņēma sajūsmas pilnas atsauksmes teju katrā pilsētā, kur māksliniece uzstājās. Laikraksts «The Sun» koncertu nosauca par «labāko dzīvo uzstāšanos, kādu jūs šogad redzēsiet», bet «Pollstar Concert Industry Awards» turneju nosauca par Gada nozīmīgāko tūri.

Pilnu «Ticketpro» tirdzniecības vietu sarakstu meklē «ticketpro.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu