Samanta Tīna devusies uz «Slavjanskij bazar» Baltkrievijā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Samanta Tīna, kas šogad pārstāvēs Latviju prestižajā starptautiskajā vokālistu TV konkursā «Slavjanskij bazar», svētdien devās uz Baltkrieviju.

Konkurss norisināsies no 13. līdz 18. jūlijam Baltkrievijas pilsētā Vitebskā, bet tā mēģinājumi sāksies jau pirmdien Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā. Samanta Tīna konkursam ir sagatavojusi trīs dziesmas: «Es dziedāšu pašas sarakstīto dziesmu «For Father», kas šogad iekļuva Latvijas «Eirovīzijas» pusfinālā, dziesmu «Auga, auga, Rūžeņa», kā arī dziesmu «Par tālo Dzimteni», ko daudzi atceras kā kinofilmas «17 pavasara mirkļi» tituldziesmu. Šī dziesma skanēs Baltkrievijas Nacionālā Estrādes orķestra pavadībā», atklāj dziedātāja. Konkurss «Slavjanskij Bazar» notiek jau 21. reizi un tas tiek translēts daudzu valstu TV kanālos, sasniedzot desmitiem miljonu TV skatītāju auditoriju – profesionāļu aprindās to salīdzina ar Konkursiem «Jaunais Vilnis» un «Eirovīzija».

Starp citu, vēl dienu pirms došanās uz Baltkrieviju, Samanta atklāja savu šīs vasaras jauno koncertturneju «Samantas Dance party», kuras pirmie koncerti sestdien notika Valmieras pilsētas svētkos un Alūksnē. «Es biju ļoti uztraukusies par to, kā cilvēki 2012. gadā uztvers dziesmas, kas bija diskotēku un klubu himnas piemēram, 1987. vai 1992. gadā, kad daudzi no manu koncertu apmeklētājiem vēl bija pavisam mazi vai pat nebija dzimuši. Viss stress pazuda, kad jau ar pirmās dziesmas akordiem cilvēki steidza dejot un turpat visām dziesmām dziedāja līdzi – kāds piedziedājumu, bet kāds – visu dziesmu», savas sajūtas pēc koncertturnejas atklāšanas stāsta Samanta Tīna.

Koncertos «Samantas Dance party» skan tādi kādreiz populārie megahiti kā «Macarena», «What is love», «Killing me softly», «Boys, Boys, Boys», un daudzi citi. Tuvākie «Samantas Dance party» koncerti, kuru īpašais viesis ir DJ Japānis un jaunā puišu grupa «MONO», notiks 20. jūlijā Saldū, 27. jūlijā Preiļos, 3. augustā Dobelē, 10. augustā Tukumā, 11. augustā Kuldīgā, 31. augustā Mērsragā, bet koncerts Rīgā notiks 1. septembrī «Sapņu Fabrikā». Ieeja koncertos ir no pl. 22.00, bet pirmās 100 biļetes uz katru koncertu iepriekšpārdošanā «Biļešu paradīzes» kasēs – lētāk!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu